Arama sonuçları: *

• Users: ltcolbaron41
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

🔥İndirim Fazeon A5120tra 12cm Rgb Kule Tipi Siyah İşlemci Soğutucu 699tl 6 Bakır Borulu

Fz6 pro aldım gitti ya Ne zamandir gözüme ilişiyordu. Hepsiburada da 3 taksit 1600 tl.
  2. L

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Açılıp kapanma durumundan dolayı
  3. L

Yd 16 Pro Vs Yd 17 Pro

Bunları yd alıp uzun yıllar nasıl kullanacaksın hocam
  4. L

2. El Ddr5 Ram Yardım

A die dengiymis diye biliyorum emin değilim a die ye yapılan zamanlamalari aynı şekilde kaldirabiliyormus
  5. L

2. El Ddr5 Ram Yardım

Ben aldım h die geldi patriot a ozguymus h die a die dengindeymis. (9 taksitle)
  6. L

2. El Ddr5 Ram Yardım

sıfır taksitle patriot alsan daha iyi degil mi
  7. L

9070 XT Hangi Modeli Tercih Etmeliyim ?

Sansliymissiniz hocam
  8. L

Coil whine. Bobin cızırtısi
  9. L

Haklısınız ama Sapphire olup cwsiz bı 9070xt ye sahip olmak şans işi olarak bakmaya başladım artık.
  10. L

9070xt genelinde konuşmuyorum ben Sapphire ait 9070xt kartlar özelinde konuşuyorum diğer markaları deneyimlemedim.
  11. L

Genelde oluyor bende öyle düşünüyordum ancak 3 tane Sapphire kart denedikten sonra genelliyorum Sapphire özelinde.
  12. L

Alakası yok nasıl diyebiliyorsun ki asusta da oluyor dersin anlarım. Ben burada shappire kartlardan bahsediyorum
  13. L

Shappire kartlarda genelde cw oluyor bilginiz olsun 9070xt 3 tane aldım sattım hepsinde hafif cw vardı nitroda dahil
  14. L

❌İndirim Bitti! Titanseat Beast Black Kumaş Oyuncu Koltuğu 7.399 TL (500 TL Kupon)

Kod geçersiz diyor mobilden drniyroum
  15. L

2. El Ddr5 Ram Yardım

8 9k sen nakit vereceğine sen al kredi kartindwn taksitle
  16. L

240mm 9800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi)Beyaz)

Nzxt h5 elite kasaya arctic oluyor mu diye kotneol etmem lazım. Thermalright iş görür mu peki hocam?
  17. L

240mm 9800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi)Beyaz)

Arkadaşlar akvaryum büyük kasa hevesimi aldığım için daha minimal ve portatif bir kasaya geçeceğim. Sistemim komple beyaz 9800x3d soğuyacak beyaz 240mm sıvı soğutucu önerilerinizi beklerim. Saygılar. Bütçe 2500-5000
  18. L

Qd OLED Monitör Temizliği Hk.

Evet bende bundan endişeleniyorum flash tutunca kılcal çizikler belli oluyor bu olsun istemiyorum 2 tane yeni oled monitörüm var ekranlarıni silmedim
  19. L

Cs2 Türklerin Çok Fazla Hile Kullanması

Bu durumun sadece Türklere özgü olduğunu düşünmüyorum.
Geri