Arama sonuçları: *

• Users: BRN090
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

140K Fiyatlı Bu Sistemi Yorumlar mısınız?

Yani topladım ama bende aynı düşüncedeyim de niye böyle oluyor ki, neyi yanlış yapıyorum? Mesela bu fiyatlara hatta çok daha uygun fiyatlara daha yüksek bileşenleri hazır OEM sistemler var ama ben PC toplama robotundan kendim toplayınca fiyatlar böyle oluyor. Neyi yanlış yaptığımı anlamadım...
  2. B

140K Fiyatlı Bu Sistemi Yorumlar mısınız?

İyi günler, ortalama 135-140K fiyata aşağıda ki sistemi topluyorum. Birçok bileşeni fiziksel mağazalara gidip aldım, stok bulamadıklarımı internetten sipariş ettim, bekliyorum. Fiyatına değer bir sistem olmuş mu acaba? Bu sistem birbiriyle tamamen uyumlu ve sorunsuz bir sistem mi? Ayrıca şunun...
  3. B

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerisi maks 3k

Soundcore By Anker markası tercih edebilirsin. 3.300 TL'ye Anker Soundcore Liberty 4 kullanıyorum, bundan birkaç sene önce ilk aldığım 'Life Note E' modelini de indirim ile bayağı uygun bir fiyata almıştım. Deneyimlediğim her iki kulaklıkta ses ve özellikle bass kalitesi açısından çok tatmin...
  4. B

Hangi monitörü tavsiye edersiniz?

İyi günler. Yaklaşık 1 aydır karar veremediğimden dolayı monitör alamadım. Maks bütçe 15-16K Ekran kartı RTX 5070. Arayışım 2K çözünürlükte ve en az 27 inch boyutlarında 10-15K fiyat segmentinde en net, canlı görüntüyü, kaliteli performansı alabileceğim bir monitör. Aklımda ki birkaç monitör...
  5. B

Hangisini Alayım? Bu PSU ve Kasa mı Yoksa PSU'lu Bu Kasamı?

İyi akşamlar. Cooler Master'in 850w 80+ Gold PSU dahil bu akvaryum kasası mı https://www.incehesap.com/cooler-master-elite-681-tg-4x120mm-argb-fan-atx-siyah-850w-atx-3-1-pcie-5-0-80-gold-mid-tower-gaming-kasasi-fiyati-88608/ Yoksa XPG'nin 750w 80+ Gold PSU ve MSI 330R Airflow kasayı ayrı ayrı...
  6. B

mat bilgisayar güvenilir mi?

Hocam bende hortlatayım. Ekran kartı alacağım. Birkaç hafta önce 32-33 bin şuan ise 38-40 bin seviyelerine çıkmış GIGABYTE RTX 5070 Windforce sahibinden ilanlarında sıfır, garantili, kapalı kutu felan 28-29-30 bin liralara satılıyor. Türkiye cihazı, resmi distribütör garantili felan yazıyor...
  7. B

Sarı Sitede Bu Ekran Kartı Neden Ucuz?

İyi günler. GIGABYTE RTX 5070 Windforce alacağım. Birkaç hafta önce akakçe üzerinde 31-33 bin liralar arasındaydı şimdi 36-37 bin liralara gelmiş durumda, yakında 40 olur... Sarı Siteye baktım test için dahi açılmamış, sıfır, kapalı kutu 28, 29, 30 bin liralara satıyorlar. Kimisinde 'Param...
  8. B

GIGABYTE G27Q-EK 27”inç 144HZ 1MS Alınır mı?

Reis ilk karar verdiğim monitörler 165 - 180 - 200 Hz felandı ama gerek olmadığını düşündüm. Yani 120 Hz olsa bile Okey bana çünkü diğer bir takım özellikler daha önemli benim için. Çok uzun süredir bilgisayarım yok ve zaten şuana kadar 60-75 Hz üstü monitör kullanmadım. Bu Hz oranı oyun dışında...
  9. B

GIGABYTE G27Q-EK 27”inç 144HZ 1MS Alınır mı?

İyi günler arkadaşlar az önce Amazon'dan 8888₺ bu monitörü sipariş ettim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g27q-27-1ms-qhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1235618933.html G27Q hakkında yorum ve inceleme videoları var ama G27Q-EK hakkında bir inceleme bulamadım. 27" 2K QHD Super Speed...
Geri