Arama sonuçları: *

• Users: stormclaw
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Kendi cam mousepadimi yapabilir miyim

hocam kullandigim mouse okuyor diye biliyorum arkadaşin mousepadde denemiştim kaplama olarak ne kullanabilirim ?
  2. S

Kendi cam mousepadimi yapabilir miyim

cam mouse pad almak istiyordum ama tasarimlar cok hoşuma gitmedi camciya gidip 50x50 sekilde cam kestiirsem uzerinede kendi tasarimi yapsam acaba caliişir mi temperli cam kullanarak
  3. S

Yardım 21-21.5 arasi bir bütçem var tablet almak istiyorum

Kılıf bulursam bunu alim
  4. S

Hocam daha çok kütüphane giderken kullanacağım evde iken de pc'me küçük bir monitör olarak hangisi daha iyi olur
  5. S

3500 TL Mouse Önerisi

Asla yok malzeme kalitesinde çok iyi premium gibi hissediyor sensörüdr aşırı kaliteli daha önceden logitech superlight kullandiysaniz eğer onla aynı Hissayatta
  6. S

3500 TL Mouse Önerisi

Atk a9 pro alabilirsin bende ultimate ı var tek sorun bence stakezleri hocam X-ray padin stakezlerinden alırsan iyi olur 1773920494 İyilerde yetersiz geliyorlar bana
  7. S

2500-4000 tl arası Mouse Önerisi

Kral atk a9 serisi alabilirsin ben onu kullanıyorum ama skatezlerini yetersiz buluyorum skatez olarak X-ray padin sana en uygun skatezini alırsan rahat edersin
  8. S

Kalem fiyata dahil olursa sevinirim
  9. S

Ddr4 anakart işlemci ram toplayacagim 20 k bütçem var sivi sogutma dahil

bu şart zaten LOL. 1771616026 diyorumki colorful yada gigabyte b650 sini alsam nasil olur akvaryum kasam var cünkü birazda güzel dursun diye
  10. S

yok kendisinin var ne oldugunu kendide bilmiyor hazir sistem almişti yeni aldi zaten söyleyince garibime gitti benimde iyi mi zaten lol cs oynuyor
  11. S

sorun olmaz şuanlık ya ekran kartini değiştirecegim zaman onuda değişirim 1771612763 bide bisey soracagim bu konuda sorim mi bilemedim bir arkadaşim r7 5800xt diye bir işlemci var ne oluyor tam olarak ilk defa duydum
  12. S

bende görmesem inanmazdim nerden buldu bilmiyorumda
  13. S

ddr5 aldim arkadaşdan evinde duruyormuş 1771612423 kendisi 4 tane slotu doldurmuş bu 2 duruyormuş yilbaşindan önce ucuza almiş
  14. S

rram konusunu az önce halletim hocam bir arkadaşimda varmiş ram tanesi 3.500 e verdi 2 tane 8 lik
  15. S

tamamdir hocam anakart markasi olarak hangi marka daha iyi olur yazalim
Geri