Arama sonuçları: *

• Users: denizin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. denizin

Arc B580 Intel 225f Sistem Alınır mı?

H810 250K plus'u besleyemez. U5 250k plus aslında U7 265k. En azından Z860 lazım
  2. denizin

Yardım Rtx 5080 ve Intel Core 7 270k Plus Uyumlu Mu??

Öncelikle şunu söyleyim. Şu devirde Ekran kartını Max FPS alacak şekilde fabrika ayarlarında bırakmak bir ahmaklık. 9800x3D de alsan 270k plus da alsan 5090 da kullansan 5080 de kullansan o FPS'yi Ekran kartını optimum sıcaklık aralığında tutacak şekilde sabitlemelisin. Özellikle hikayeli...
  3. denizin

Yardım Core Ultra 270k Plus Performansı Normal mi?

9700x ile 7800x3D arasında oyun performansı buna göre hesap yap işte internetten kıyaslamalara bak.
  4. denizin

Yardım Core Ultra 270k Plus Asus Prime Z890m Plus Wifi Anakart İçin Ram Önerisi

Adama extra para harcatmışsınız. 270k plus soğutması kolay işlemci. Çİftt kule bile yeterli oluyyor. Ram almışsın sanırım ama bu işlemciler için optimum ram Cudimm destekli single rank 2x24gb ya da 2x16 gb. Yüksek Mhzlere ancak bu şekilde çıkarsın lakin oyunda pek işine yaramaz onu da belirteyim.
  5. denizin

Çözüldü✓ 9800x3d Vs 10800x3d Hangisi?

İntel de Ultra 4000 serisi ile birlikte X3D benzeri bir önbellek yapılanmasıyla gelecek. Karşılaştırmaları görmeden karar vermeyin. Bi yandan da DDR6'ya geçişle beraber DDR5 sistemlerin 2. el fiyatları düşecek yani bunu da göz önünde bulundurarak sistemlerinizi şu sıralar ilanlara koymanız...
  6. denizin

3d Baskı Makinası Önerisi

Yılların sitesi. Güvenilir. Müşteri memnuniyeti açısından bilemem. Çok ünlü bazı firmalar bile sınıfta kalabiliyor. Yetkili servis'lere işiniz düşmesin. Hepsi bezmiş anladığım kadarıyla. Neyse.. Ender 3 v3 se fena değil güzel az buçuk eski ve marlin tabanlı ama işinizi görür. Şahsen 2.el'de...
  7. denizin

2k 27inc ve 4k 32inc OLED Monitor Önerisi

34 inç curved 2k 21.9 formatlı bi ekranım var. Eğer 27 inç'i geçeceksen curved almalısın bence. Ekran büyüdükçe uzaklaşma gereği duyuyosun o kocaman ekranın da hiçbir anlamı kalmıyo uzaktan yine 27 inç'e dönüşüyo. 34 inç 21.9 formatta da bu sorun var ama daha anlamlı. En azından oyunlarda daha...
  8. denizin

3d Baskı Hizmeti İstiyorum

Hem çizim yapacak hem baskı hem de çok pahalı olmayacak. Malesef 3ü bi arada olmuyor. Ancak Eş-dost bulursun yaptırırsın ama çizim diyosun eş-dost da yanaşmaz.
  9. denizin

PC Toplama Tavsiye 80-85k

Mevcut sistemini paylaşabilir misin?
  10. denizin

Öneri I9 14900k İslemcimi Sogutamıyorum Sıvı Sogutma Önerisi Lazım Cok Saglam

bi kere boşta 100 derecelere çıkıyorsa soğutman arızalı. Orta halli ya da bütcene göre kaliteli herhangi bi 360 sıvı soğutma işini görür lakin sadece oyun oynuyosan çift kule soğutucular bile işini görür. Sadece tam yükte çift kule işlemciler yetersiz kalabilir. Oyunlar hiçbi zaman İşlemciyi tam...
  11. denizin

9070 XT Hangi Modeli Tercih Etmeliyim ?

Taichi kullanıyorum SK hynix bellekli geliyo özellikle eski seriler. Samsung bellekli bir model almanızı tavsiye ederim bu bekllekler çok ısınıyor ve ısınınca da stabilite bozuluyor(muş) FPS sabitlemeden oyun oynayamıyorum malesef. Bellek sıcaklıklarını 80 derece ve altında tutmayı başardıktan...
  12. denizin

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

Kaç mts'de kullanıyorsunuz?
  13. denizin

Amd cudimm'e henüz tam destek vermiyor. Cudimm bir istisna. Zen6 da gelecekmiş ai öyle diyor
  14. denizin

Kimse kusura bakmasın. Tam itopyanın İntel ultra serisi işlemcilere ve z890 anakartlara güzel indirimler yaptığı gün vatan sadece bu işlemcilere özel üretilmiş ram kitlerini ölü fiyattan satıyor. Ortada bi dümen dönüyor. 60+bin tl lik ram kitleri 17bine kim niye satsın?
  15. denizin

Vatan çalışanları almıştır. Bi avuç da halka kalmıştır. Bu arada bunlar Cudimm bellekler. 14 ve 15. seri intel 7 ve 9 işlemciler için üretildi. O alanların %90ı ticaret için aldı. Bikaç gün sonra sahibinden'de xpc lancer 2x48 ilanlarına bakın. Piyasası zaten 25bin civarı. 32Gb nin yetmediği tek...
  16. denizin

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

5080'le 9070xt ile 34 inç oled ekranda, yüksek ayarlarda, oyuncu klavyesi, oyucu mausumla, gamepadimle nice 2A'lar 3A'lar oynadım yine de 17inç LSD ekranda 2gb ekran kartımla anadan-babadan gizli saklı ya da okulu asıp internet kafelerde arkadaşlarımla oynadığım KNİGHT ONLİNE'nın keyfini...
  17. denizin

Tıp Öğrencisi İçin Tablet Önerisi

Efervesan tablet öneririm
  18. denizin

Anlas Kışlık Lastik mi Almalıyım 4 Mevsim mi?

Eskişehir'de motorların e-bike'ların yarısında Anlas winter grip 2 var. Silgi gibi yumuşak ve kaliteli bi yapısı ama yukarda da belirtilidği gibi özellikle sıcak havalarda kullandığında çabuk biter.
  19. denizin

Bisiklet Lastiği

Önerimi belirttim aslında ama bu biraz da şans işi. Bisikletime Schwalbe maraton taktıktan bi 15-20 km sonra zırhın bittiği yerden yani yanaktan tel girmişti lastiğe.
  20. denizin

Star Citizen arkadaş arıyorum

ben aldım bi ara aynı sebepten iade ettim tek başına koca galakside napayım.
Geri