Arama sonuçları: *

• Users: Nanba Mutta
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Nanba Mutta

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

linkini attığın başlık aktif değil kilitli.
  2. Nanba Mutta

150 TL'ye r10'dan alabilirsiniz az önce aldım bende.
  3. Nanba Mutta

açık yok aslında Jio adlı Hindistan GSM şirketinin Google ile yaptığı bir kampanya. Sim kart alana veya sahip olana tanımlanan bir kampanya. Bu kampanya kodlarını toplu alıp global piyasaya salmışlar. Satan kişiler bunları toplu almışlar. Aslında Hindistanlılara yönelik bir olay. Öğrenci...
  4. Nanba Mutta

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 360tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

sadece fiyat olarak önce kalite olarak onlar bambaşka seviyede. Duruşu çok farklı ama sade T shirt seven adama gelmez.
  5. Nanba Mutta

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 360tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Hocam siyah olandan bence bir tane daha al kumaş kalitesi çok iyi. Piyasadaki ünlü yayıncıların T shirtlerinden almıştım daha önce. Onların kullandığı kumaş gibi. Sadece boydan sıkıntılı bakalım değişim yapacağım.
  6. Nanba Mutta

Siyah ve Marin sipariş verdim ama Petrol Yeşili göndermişler. Petrol yeşili olan gayet güzel ama siyahın kalitesi çok daha iyi.
  7. Nanba Mutta

Arkadaşlar ben az önce teslim aldım fakat sanırım defolu ürün göndermişler. Ben XL aldım 2 tane ama biri 72 cm biri 75 cm çok komik durdu üstümde. Kaliteleri iyi ama defolu gelmesi üzdü. Ayrıca Marin istemiştim Petrol Yeşili geldi.
  8. Nanba Mutta

Format Öncesi ve Sonrası Mavi Ekran

Bende benzer problemleri yaşıyordum banada SSD veya Ram sorunlu demişlerdi. AMD Ekran Kartı kullanıyordum ve meğer sorun WattMan hatasıymış. İşin ilginç yanı Linux yükleyince sorun olmuyordu sadece Windows kullandığımda oluyordu.
  9. Nanba Mutta

dar olması iyi hocam, teşekkür ederim cevaplar için.
  10. Nanba Mutta

hocam peki yakaları dar mı? basic oversize aldım
  11. Nanba Mutta

hadi ya siparişi verdik , 73-74 cm gerçekten kısa kalıyor XL aldık ama 76 cm yazıyordu. Burası sanırım paketi açmadan iade.
  12. Nanba Mutta

hocam ne kadar çekiyor? 1 cm çekiyorsa sorun yok ama 2-3 cm çekerse gerçekten kısa durur aynı boxy fit gibi. O zamanda çöpe atarım.
  13. Nanba Mutta

1.90 değilim bana bile 76 cm kısa oluyor. Zaten yıkandıktan sonra 1-2 cm çekiyor. Diğer markalarda T Shirt uzadıkça en olarakta genişliyor bu seferde çuval gibi duruyor. Bu konuda Shout'un kalıpları çok iyi.
  14. Nanba Mutta

Türkiye'de Apple Pay Kullanmak (N26)

Almanya'da olup olmaman sorun değil. Türkiye seçemediğimiz için Almanya seçiyoruz. Görüntülü görüşmede bunu sormuyorlar.
  15. Nanba Mutta

Türkiye değil Almanya olarak seçmiştim ben. Bu yüzden Alman vergi no soruyor. Bu Dijital bir Banka olduğu için Almanya'da Turist bile olsanız açma hakkınız oluyor.
  16. Nanba Mutta

Merhaba, bir süre denedim ve test ettim bu sistemi. Müşteri hizmetleri ile konuşup onay aldıktan sonra paylaşmaya karar verdim. Bu sistem Almanya merkezli ve Enpara benzeri bir dijital banka hesabı. N26'dan hesap açmak için pasaport ve biraz ingilizce gerekiyor. Uygulama bazen Alman vergi...
  17. Nanba Mutta

48 Saniyede Abd - Türkiye Maçı :D

bende pek anlamadım önüme çıktı :D
  18. Nanba Mutta

Amazon Rezilliği -Potansiyel Teslimat Sorunu

evet öyle yapacağım
  19. Nanba Mutta

48 Saniyede Abd - Türkiye Maçı :D

aslında tam olarak maçın özeti buydu :D
Geri