Arama sonuçları: *

• Users: Worz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

Çözüldü✓ Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HTTRA30 nasıl alınır mı?

Ram zaten senin attığında daha yüksek bi fark ekrandan yerim ama diğer model hem ağır olur 17.3 inc ekrandan sebep hemde her yere kolay kolay götüremem 5060 yerine 5070 i 10 k farka değer diyorsanız haneye hayırlıyorum kanka. uprage edilmiyor haklısın ama bir soru işareti kalmıştı kafamda 10 k...
  2. W

Değermi 10k farka işlemci 13700hx ram 16 ekranı 17.3 inç zaten onun dışında başka bişey yok. Değermi değmezmi
  3. W

Değermi 10k farka pek anlamadığım için soruyorum
  4. W

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim baya kararsızdım. Bu pc baya götürür gibi beni sıkıntı çıkarmaz umarım tekrardan teşekkür ederim 🙂 1774355753 İşlemci olarak 56k lık olan daha iyi İ7 13700hx var. Ekran kartı olarak 5060 tan 5070 e geçicem ama işlemci bir tık gerilicek ve 10 k fark vermiş...
  5. W

Hayırlı uğurlu olsun kankam güzel günlerde kullan. Bende msi asuscuyumda msi bozmuş diyenler çok çok sıkıntılı sorunları varmış soğutma watt değerleri vs vs asus da çok pahalı yani bu özelliklere o fşyata sahip bir makinesini görmedim. Lenevoyu da herkes övdüğü için ona da bakmak istedim ama...
  6. W

İlk linkteki güzel hoşuma gitti bu laptopta bundaki ssd falan çok düşük aldığımda nasıl yükselticrm bilmiyorum da açıp kasayı yükseltsem garantiden falan çıkar mı ve bunun gibi 60 65k ya en son sınır cihaz varmı yine aklında model üzerine hala koyabilirim attığın cihazların 1774297599 60 65k ya...
  7. W

Ne önerirsin kanka varmı msi asus veya lenevodan bi model varmı aklında
  8. W

Kanka laptop lazım şehir değiştiricem normalde kasa düşündüm zaten de sürekli şehir değiştirirken taşıyamam ayrıca işte de kullanıcam her türlü laptop lazım o yüzden kararsız kaldım o yüzden sizin görüşleriniz benim için çok değerli
  9. W

Merhabalar gaming laptop alcam aklımda en son bu model kaldı. Kullanıcağım alanlar video editleme/kurgu yazılım arada da cs valo çoğunlukla fps oyunları arada bir hikayeli oyunlar oynuyorum bu işleri yaparken sıkıntı yaşamicağım bir cihaz. Sıkıntı çıkarmasın uzun seneler götürsün sizin öneriniz...
  10. W

Çözüldü✓ Razer barracuda x mobil için sizce nasıl bu ürünün yerine ne olabilir sizce

Kanka bu sorunları yaşanlar var 3 senedir kullanıp hiçbir sorun yaşayanda çok kararsız kaldım ama sanırım alıcam hala daha yorum geliyo ve araştırıyodum gıcırtı cızırtı bağlanma sorunu ama sanırım cesaret edip alıcam yani başka bir alternatif seçenek te bulamadım yapıcağım bişey kalmadı kesin...
  11. W

Çözüldü✓ Razer barracuda x mobil için sizce nasıl bu ürünün yerine ne olabilir sizce

Kulaklığı doğru mu arattım bilmiyorum ama bu ürün 6-7k arası minimum 6 k o fiyatlara çıkamıyorum max 4.5kya çıkabiliyorum
  12. W

Amazondqki ürünün açıklamasında 2022 yazıyor sanırım bu benim yazdığımla aynı ürün hocam baya ayrıntılı bakınca tüm özellikleri aynı
  13. W

tybc Donglela telefona bağlanıyomu bir sorunu varmı bir de amzonda alışveriş nasıl işliyor rica etsem anlatabilir misiniz ne kadar sürede gelir ekstra bi yere ödeme yapmama gerek varmı
  14. W

Çoğu kişi bağlantı kopma sol kulaklıktan cızırtı gibi bir sürü kötü yorum yapmışlar çok kararsız kaldım o yüzden herhangi bir sorun yaşadınız mı 3-5 saat kullanımda terleme gii sorunlar varmı veya beğenmediğiniz herhangi bir kronik sorun gibi bir şey varmı paylaşabilir misiniz 1771929915 Amazon...
  15. W

Merhaba telefona type c dongle’lı ve kablosuz bağlantı ile uyumlu diye razer barracuda x (2022) modelini seçmiştim. Hem gündelik hayatta hem oyun için kullanıcağım. Öneri için bakmadığım site kalmadı ve belli belirsiz öneriler var bu ürün için. En fazla çıkabileceğim rakam 4 4.5k civarı bu ürün...
Geri