Arama sonuçları: *

• Users: Dukha
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Packard Bell EA50_CX anakarta RAM yükseltmesi önerisi

selamlar, Elimde ki bilgisayar 4+4 DDR3 1600 MHz frekans ta çalışan bir notebook modeli pockord bell easy Note TE69_CX-350tk dır. Ben aldığım da 4 GB RAM'e sahipti 4 daha ekledim. Artık 4'lerden birini çıkarıp 8 GB ekleme zamanı geldi diye düşünmekteyim. Kingston markalı RAM'i ikinci el olarak...
  2. D

2gb ram ile 4 gb Ram arasındaki fark

Fan işlemci üzerinde ki fan ı değiştirsem o gürültü azalırmı geceleri açık bırakmak güç oluyor çünkü birde macunu epeydir değişmemiş durumda ve birde Windows 10dan 7 ye çevir diyenler var o kasmayı azaltırmı
  3. D

Sadece knight online açık onda da 2 gb Ram in yüzde 80 i kullanılıyor gösteriyor görev yöneticisinde normal normal kullandığım bilgisayar da 8 gb Ram var onda ise yüzde 35 40 ama Chrome filan yüklü 2gb ram olanda bişey yüklü değil civarları iki pc de sürekli aynı oyun açık başka bişey için...
  4. D

Sorunun neyden olduğunu bilmiyorum ama diz üstünde ram değişiyor sadece işlemci ve ekran kartı değişmiyor diye biliyorum diye ram değişsem işe yarar mı dedim onlar da değişiyorsa onları da değişelim ölüyü dirilteceksek
  5. D

Kankalarım şimdi belim elimde intel core i3 370m işlemcili 2 gb ddr3 ram li eski bir dizüstü bilgisayar var modeli fujitsu a series LifeBook ah530 Bu bilgisayar benim kullanmadığım bir bilgisayar bunu knight online oyununda pazar bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum fakat böyle aşırı yavaş...
Geri