Arama sonuçları: *

• Users: Delta91
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Kuranı Kerim'de Çok Değişik Bir Hata Buldum.

Herkesin imtihanı farklıdır. Fetret ehli insanlar için de azcık bir fıkıh araştırdığın zaman onların neden öyle yaratıldığını ve onların ahiretteki hükümlerini ögrenebileceksin. Araştırma yapmadan buraya gelip fitne çıkarmakla olmuyor.
  2. D

Yeniden soruyorum. Fetret ehli nedir?
  3. D

Fetret ehli nedir bilirmisin?
  4. D

İnsanlık Tekrar Ay'a gidiyor !🚀🌜

Yapma ya, Samet arkadaşımız bilgili bir abiye benziyor acaba hangi Facebook teorisini yazacak
  5. D

Asus tuf gaming f16 modeli

Sıcaklık veya başka bir sorunu yok tufun bir süre kullanmistim F16 modelini. Ancak bu bütçede i5 13450hx- rtx 5060 lı HP ve lenovolar süreklı 50 bin altina düşüyor. Onları yakalarsan daha iyi olabilir
  6. D

Benim gibi birisinin afganistan'a gitmesi mantıklı mı?

Gel kardeşim birlikte İslam topraklarına hicret edelim.
  7. D

Anker Q11İ 1068 TL ye değermi

Trendyolda en son 1100 TLydi. N11 de 1300 TL. Uzun süredir alışveriş yapmayanlara özel geri dön adında 750 TL'ye 250 TL kupon veriyor n11
  8. D

Anker Q11İ 1068 TL ye değermi

N11 de kişiye özel kuponla 1068 TL ye geliyor. 1000 TL bütçe ile alternatifi varmidir? https://m.n11.com/urun/anker-soundcore-q11i-a3005-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-77213736?magaza=mobiloom
  9. D

Steam İlkbahar İndirimleri ne zaman ?

Saat 20:00-23:00 civarlarında başlıyordu indirimler genellikle
  10. D

“Netanyahu öldü mü?” sorusu gündeme geldi.

Kral foruma daha üye olalı birkaç hafta oldu ve çoğu konunun altında senin saçma sapan yorumlarını görüyorum lütfen hesabından quit atıp insanlara daha fazla rahatsızlık verme. Yaşına uygun olarak Facebook onerebilirim
Geri