Arama sonuçları: *

• Users: v0lante
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bugün hiçbir haber vermeden siparişimi iptal ettiler aldığımda anakartlarda çok indirim vardı şimdi hepsi bitmiş
  2. V

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ben de dün x870 eagle aldım yeni gibi etiketli tek stokluydu bir süre takip ettim kimse almadı çok uyguna mı gelmedi acaba niye almadınız 😂 9800 tl idi
  3. V

14600KF ve 5070 ti düşük fps sorunu

cyberpunkta 4k da path tracing açık kare oluşturma 4x olacak şekilde 60 70 fps alıyor hocam iyi mi kötü mü bilemiyorum. sorun işlemci beslemesinde ve single channel ram olmasıyla alakalı sanırım. dün vatan indirimini kaçırmam çok kötü oldu. teşekkür ediyorum :)
  4. V

açık hocam hem windowsta hem biosta yapabileceğim her ayarı yaptım. başka oyunlarda da yine benzer sıkıntılar yaşıyorum pubgde mesela arkadaşımla aynı ayarları yapmamıza rağmen -ki onun 6800 xt ekran kartlı ryzen 5 5600 işlemcili sistemi var- ondan 5 10 fps fazla alırsam alıyorum
  5. V

tam doğru hatırlamıyormuşum hocam avg 335 civarı 400 450 leri de görmüş
  6. V

Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi sistemime göre oldukça az fps alıyorum inceleme videolarında counter strike 2 de deathmatch tr 2k çözünürlükte 400 fps alıyorlar ortalama ben rankedda 200 civarı alıyorum ki aşırı düşük geliyor herhangi bir ısınma problemi de yok. ram ve anakarttan...
Geri