Arama sonuçları: *

• Users: rai1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Red lion görüntü olarak çok agrasif dışarda kullanmaya utanırım cadenza 2 güzelmiş imcelemeyi bekliyorum. Silika jel nereden bulunur ben biliyorum collajen markasının omega 3 balık yağını satın alırsanız içinde minik silika jellerden var. 1776433345 Silica jel nereden alınır biliyor musunız...
  2. R

Hp victus 16 anakart değişimi için çekilen fiyat

Yanlış hatırlamıyorsam gamegaraj Klavye değişimi için 11k istiyormuş 9 k normal geldi, verin yaptırın mantıklı.
  3. R

İnceleme Kefine Klean IEM Kulaklık

Şu an ki kulaklıklarım biraz büyük ağırlığı 5gr mış bu 10 gr ise redditte neden bu kadar şikayet ettiklerini anlayabiliyorum ÖNeriniz için teşekkürler onların ağırlığına da bi bakayım 1776431645 Bu ıem ler kulağın üst tarafından geçiriliyor ya ağırlık üstte kalmıyor mu kulak içinde...
  4. R

Şu ağırlık meselesi çok kafa karıştırıcı. Ben kulaklıkla yaşadığım için büyük problem. Hiç kafanızdan çıkartmadan 8 9 saat test edebilir misiniz bende küçük kulaklı biriyim çok hassas ve narin kulaklarım bar Şu an ki kulak içi kulaklığım ile ağırlığını karşılaştırabilir miyiz?
  5. R

Ses kartı olmadan mobil de kullanacağım fark eder mi
  6. R

Space one pro o kadar ağır ki acıdan artık oturarak değil yatarak kullanıyorum ağırlığı yastığa verdirterek. Eğer fiyatına değiyorsa ve kafa üstünden sonra ses kalitesi rahatsız etmeyecekse bende almak deneyimlemek isterim bu kulaklığı.
  7. R

Öneri Samsung S25 Ultra mı iPhone 17 mi

Bırak güncellemeyi tarih bile veremiyor. Samsung topluluklarına bak redite bak herkes one uı 8.5 neden gelemedi diye isyan ediyor cevap çok açık s26 ultranın satılması gerek. Neden yapamıcakmışım samsung yeni goodlock sürümleri 8.5 kullanan telefonlar ile uyumlu yaptıysa samsung aynı anda...
  8. R

❌İndirim Bitti! Thunderobot RS16 AMD Ryzen 9-9850HX GeForce RTX 5070 + 32GB Laptop 70.899,00 ₺!

BEnzer konular kısmında ki ilk konuya bakınca direkt alınmaz gibi geldi.
  9. R

Aplle kusursuz değil hatta ios en kullanışsız işletim sistemi bana göre ama apple özellik veriyor yada vermiyor tüm cihazlarına aynı anda güncelleme gönderiyor. Samsung members 10 konudan 9 u ne zaman güncelleme gelecek bıktık usandık beee şu güncelleme politikasından. Sabah sabah kortizolüm...
  10. R

Şimdi tab s9 çok eski o tablet güncelleme bile almaz diyebilirsiniz doğru çünkü s10 serisi çıktı. son seri değil. Son seri değilse elimizdeki samsung çöp oluyor ne yazık ki. S26 ultra alınır ama s25ultra gibi çok eski desteği olmayan bi telefon alınmaz.
  11. R

Son açtığım konuda tabletimde yaşadığım sistemsel hataların adb kayıtlarını paylaştım, sorunu one hand ve bildirim eklentisini silerek düzelttim. Kendi deneyimim samsung kullanma sebebim olan one hand operation eklentisi benim cihazımda (tab s9) acayip animasyon takılmalarına arayüz buglarına...
  12. R

Bildirim panelini açarken kasan telefona iphone 17 pro rakibi demişler şaka gibi bu arkadaşlardan telefon önerisi almayın One uı 7 den beri pildirim panelinde hem gecikme hemde lag var 8 ile düzelecek diyorlardı düzelmedi asıl büyük gümcelleme 8.5 o zaman düzelecek diyorlardı yine düzelmedi one...
  13. R

Çok rahat 4 5 yıl gider.
  14. R

One uı8.5 da eklenecek bi kaç özelleşrtirme dışımda hiç bir yenilik olmamasına rağmen s26 serisi satılsın diye güncelleme vermiyorlar yada gerçekten çok kötüler ve yapamıyorlar. S27-8 serisi çıkınca artık 25e güncelleme vermicekler dicem zaten şu anda bile vermiyorlar bırakın güncellemeyi...
  15. R

S25 u çok eski bi telefon artık güncelleme bile almıyor!
  16. R

ACER Predator Helios Neo 16 Alınır mı?

Hb link atarken hangi ürün olduğu belirtilse güzel olur, her kullanıcı yapmalı.
  17. R

Iphone 16 alınır mı?

60hz cihaz telefonda tahamül edilebilir ama, bu onun çok kötü oldu gerçeğini değiştirmez. İpad de miden bulanır o kadar iğrenç. Küçük ekranda fark edilmez al geç.
  18. R

İphone 11 alınır mı?

E devlet kullanırken, banka uygulamalarında, bi ön ödemeli servise başvururken hatta başvurduktan sonra onaylı hesap olması için kimlik ile doğrulama yapman zorunlu. Eğer ailenizden birine alıyor olsaydınız sırf e devlete giriş, bankadan şifre değiştirme için mutlaka nfc li alın derdim.
  19. R

İphone 11 alınır mı?

Redmi nin bloatware dolu hantal yazılımı mı nfc olmayan cmf mi sizin tercihinize kalmış
  20. R

İphone 11 alınır mı?

Koleksiyoncu değilsen 11i ele 7 yıllık telefon.
Geri