Arama sonuçları: *

• Users: Lu du'e
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Yardım HESAPLARIM BİRER BİRER GİDİYOR!

sanırım bir şey yok değil mi? sadece sadece splitwire'den bulmuş "not-a-virus" demiş. başka bir şey var mı burada yapmam gereken?
  2. L

formattan sonra msi cpu-z yüklenmişti direkt 1 defa çalıştırmıştım
  3. L

daha yeni format attım devam edecek mi ben de merak ediyorum. formattan hemen sonra buraya gelip konu açtım
  4. L

zaten format attığım için bu saatten sonra virüs taraması yapmak mantıklı olacak mı? mail hesaplarımın hepsinde tüm korumalar var ama steamde de vardı sonuçta ona rağmen bir şeyler satın alabildi. yine de maillerimin şifresini değiştirmek mantıklı mı?
  5. L

başka bir şey olduğunu hatırlamıyorum. benim için şuanda en önemli şey bu noktadan sonra yine benzer durumlar yaşar mıyım? instagrama kurmaya çalıştım ama nedense olmadı bir türlü. onun dışında hepsine kurulu.
  6. L

arkadaşım güvenilir. zaten sitenin linkini gözümün önünde kopyaladı
  7. L

ama şunu anlamadım. arkadaşım hep o sitede takılıyor ve o sitenin anasayfa linkini attı sadece
  8. L

kullandığım uzantılar:
  9. L

!TÜRKÇEYİ BİRAZCIK DARMADUMAN ETMİŞ OLABİLİRİM ACELEM OLDUĞU İÇİN DİKKATLİ YAZMAKLA UĞRAŞAMADIM! Bu konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğim için buraya açıyorum. Yardım tagi olan bir yer daha iyi olur diye düşündüm. Öncelikle ben 1 ay önce format atmıştım pcme ve sonrasında her zaman...
  10. L

Çözüldü✓ AM4 SOCKET DELİĞİ SORUNU

üzerinden çok geçti kral daha yeni görüyorum. ilk baktığım da gözüme çarpmamıştı o kısım, görmesi bir tık zor.
  11. L

iğneyi sokuyorum ama çok zor çıkarması, bu deliğin bir parçası olabilir mi? diğer deliklerde de beyaz bir şey var. diyelim ki o delik ölü ya da kısmen bozuk işlemci çalıştı sistem geldi, bir kere çalıştıktan sonra herhangi bir sorun olur mu? işlemci tam oturmadan, işlemciyi sıkıştırıp sistemi...
  12. L

evet 2. el
  13. L

anakart b550-a pro üst taraftaki bir delik özellikle tuhaf. r7 5700x takacam bu anakarta, bir sorun olur mu? girişlere yakından baktığım da o iç beyaz kısım hafif dışarıdaydı delik yamuk falan sanmıştım taşan kısımlarını biraz toparladım ama sonuç bu. ne yapayım? (çekebildiğim en net görüntü bu)...
Geri