Arama sonuçları: *

• Users: Gggs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

İkinci Elde Neden Ekran Kartı Fiyatları Şişik? (RTX 5070)

Orada sadece satıcılar var shshshsb
  2. G

Bu genel olarak böyle maalesef türkiye ticareti bu şekilde ben mesela sheinden 13tlye tornavida seti alıyordum. 200tlye kapış kapış gidiyordu. Aynısını 300 400 e satıyor canım esnafımız(!) Onlar bir de kaça alıyordur sen düşün :) 1789999687 Piyasayı bilmeyen arkadaşlarımıza esnafımız çakıyor zaten
  3. G

Anlaması mesele değil ki zaten bizim gibi elemanlarla işi yok onların Pahalıdan sistem satacaklar Parça ilanlarını da sırf bende bu parça var diye göstermek ve piyasayı artırmak için kullanıyorlar
  4. G

Hukuken bir sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bir şirket değilsin rekabet kurulu sana laf edemez sgshshshs :)
  5. G

Bunlar çete :) Baş edemeyiz maalesef yamyamlarla
  6. G

Genel olarak piyasayı elde tutan esnafların açgözlülüğü. Piyasa hakkında bilgisi olan arkadaşlar umrunda değil onların satmak da umrunda değil çünkü parça satışı istemez onlar. Onların istediği adam 30kya sistem alacağım diyen elemanlar onların zaten bilgi düzeyi 0 diye en boş sistemi...
  7. G

Flydigi Apex 6 / Apex 6 Pro Tanıtıldı: 4 Vcm Motor, X-Haptics ve Tmr Analoglar

Okuması bile zevkli Diavelin farkı
  8. G

🔥İndirim 🔥Selfy - Yemeksepeti 500tl Ye 250tl İndirim Kuponu🔥

Bayadır var aslında selfyli olan biri bilir zaten :) 1789392856 Ayrıca biletinial 250tl her ay Bynogame 250tl Lcw 200tl Veriyor
  9. G

🔥İndirim Aula Sc380 Pro 999tl Son 4 Saat!

paw3311 için değmez
  10. G

🔥İndirim Aula Sc380 Pro 999tl Son 4 Saat!

paw3311
  11. G

Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Amazon satıcılı lazım
  12. G

up up
  13. G

Müzik ve telefon görüşmeleri için kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum Bütçe 1-1.5k Amazon satıcı olması zorunlu çek ile alacağım Hangi ürünü önerirsiniz?
  14. G

İem Kulaklık Önerisi

Klasse feel nasıldır?
  15. G

İem Kulaklık Önerisi

Bu iem kulaklıklara meraklandım bende almak istiyorum :) Bütçe 1k Hem telefonda müzik dinlerken hem de belki pc de oyun oynarken kullanmak için. Jack girişlidense type c daha mantıklı diye düşündüm ileride anakart değişeceğim zaten şimdilik pc de dönüştürücü ile kullanırım sorun olmaz. Hangi...
  16. G

🔥İndirim Hot Wheels Honda Civic Lego 1139tl!

Hepimizin ilk alışverişi değil ya hocam :) O kod zaten yıllardır var
  17. G

1 Yeni Halka Arz / Bist Gündemi

Steam trade in kazancı var mı ki nereden farmlıyorsun
  18. G

Pinleri Yamulmuş MSI X870e Tomahawk Anakartta Soket Değişimi Yaptırılmalı mı?

Garanti sırf bakmak için para alamaz ki konuşun garanti kapsamında yapmak istiyorum deyin Kullanıcı hatası deyip fiyat çıkarırlar
  19. G

❌İndirim Bitti! Meysu 200 Ml Kayısı Nektarı 9.86 TL

Bu amazon bu aralar iyice market fiyatına yaklaştı çok iyi :) 12 tane aldım umarım kutu şeklinde yollarlar
  20. G

🔥İndirim Daha Daha Money Kodu Dağıtıyor!!!

Konuyu açtığım tarih 2 Eylül 3 Eylül öğleye doğru gelecek dedim. Akşam da bitti Konuyu takip eden birisi Öğlenden akşama kadar olan aralıkta aldı bile. Amacım kapak satmak olsa peşin peşin söylerdim bu kadar basit.
Geri