Arama sonuçları: *

• Users: aEmir__
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. aEmir__

Hangi laptop alınmalı?

knk sence 8gb ekran kartı bu amaç için iyi mi eğer sorun çıkarmazsa ben bunu düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/750398/lenovo-loq-15ahp10-amd-ryzen-7-250-24gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-5050-8gb-100w-15-6-inc-full-hd-144hz-ips-freedos-gaming-laptop-83jg006atr/
  2. aEmir__

Bu laptop alınır mı?

Kullanım ne için?
  3. aEmir__

Yeni bilgisayarda beklenenin altında fps sorunu

Yakalandıkk 😅😅 Yardımcı olmaya çalışıyorum, yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın arkadaşlar 1773102508 Apex legends bence normal bende 75-90 arası alıyorum
  4. aEmir__

C# nasıl öğrenebilirim

Knk güzel soru... Dili öğrenmek için bunu izleyebilirsin (ben az çok buradan öğrendim) Youtube C# Dersleri ekstra olarak kitap da alabilirsin
  5. aEmir__

Sistemim guzelmi darboğaz yapıyormu

1080p de yapmaz evet ama bazı 1440p oyunlarda olabiliyor
  6. aEmir__

Yeni bilgisayarda beklenenin altında fps sorunu

Knk sistemin güzel ama FPS farkının birkaç nedeni olabilir: CPU/GPU darboğazı – Ryzen 5 7500F Apex gibi CPU ağırlıklı oyunlarda FPS’i sınırlayabilir. Valorant çok optimize olduğu için inanılmaz FPS alıyorsun. Sürücüler – GPU sürücün güncel mi? Eski sürücüler performansı düşürebilir. Arka plan...
  7. aEmir__

Yeni sistem tavsiyesi olan var mı?

Knk sistemin mantıklı, parçalar uzun ömürlü olur gibi görünüyor 👍 Ama ek olarak şunu önerebilirim: İşlemci olarak 7700X3D bulabilirsen oyunlarda ekstra FPS alırsın, özellikle GTA 6 gibi CPU yoğun oyunlarda fark eder. RAM hızını 5600–6000 MHz olarak seçmişsin, bu iyi; ama anakartının uyumlu...
  8. aEmir__

Sistemim guzelmi darboğaz yapıyormu

Knk sistemine bakınca şöyle; anakart B450M fena değil, Ryzen 5 4500 biraz düşük kalıyor CPU yoğun oyunlarda RTX 3050’in gücünü tam kullanamayabilirsin, yani darboğaz yapabilir 😅 RAM 16 GB yeterli, SSD hızlı ama depolama az, 1 TB HDD eklemek mantıklı. İşlemciyi değiştirirsen mesela Ryzen 5...
  9. aEmir__

Çözüldü✓ Kablosuz, orta/ağır olmayan mouse önerisi arıyorum (her şey için)

Sorun değil, ben zaten sadece belirledim(sizin sayenizde), yaklaşık olarak 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum
  10. aEmir__

Güzelmiş, Teşekkürler arkadaşlar Elinize emeğinize sağlık :)
  11. aEmir__

Hangi mouse hakkında konuşuyoruz?
  12. aEmir__

Delikli/Deliksiz fark etmez benim için
  13. aEmir__

Çözüldü✓ Manyetik detaylı + RGB’li oyun & her‑iş kullanım klavye önerisi (max 15 000 TL)

Teşekkürler, beni gerçekten kararsız bıraktırdın😂😂
  14. aEmir__

Teşekkürler, ben pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum
  15. aEmir__

Çözüldü✓ Manyetik detaylı + RGB’li oyun & her‑iş kullanım klavye önerisi (max 15 000 TL)

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir klavye almak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Aşağıdaki kriterlere göre bana sağlam, manyetik detaylı ve RGB’li bir klavye önerebilir misiniz? 🎮 Kullanım: Çoğunlukla oyun + günlük/günlük kullanım 🧲 Manyetik detay: Klavyenin dayanıklı, kaliteli ve uzun...
  16. aEmir__

Merhaba arkadaşlar, DonanımArşivi’ne yeni katıldım ve mouse almayı düşünüyorum. Şu an Rampage SMX‑R4 kullanıyorum ama bir üst seviyeye geçmek istiyorum. Aşağıdaki kriterlere göre bana iyi bir kablosuz mouse önerisi yapabilir misiniz? 🎯 Kullanım: Her türlü kullanım (günlük + oyun + yazılım...
Geri