Arama sonuçları: *

• Users: turuncupipet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. turuncupipet

ChatGPT Zorlanıyor!

sanırım bu düzelmez ya, bu olmadan bundan yeterince faydalanamıyor oluyoruz çünkü duruma göre ince detaylar ve devam eden bir sürecin hatırlanıyor oluşu çok kıymetli her yeni sohbet neredeyse baştan başlıyor. Gemini de böyle mi
  2. turuncupipet

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

arkadaşlar dün buradaki bir avm içinde denerken bazı sitelere yavaş girdiğini zorlandığını fark ettim ama bu siteden miydi yoksa şebekeden mi emin olamadım ama 4g'ye sabitleyince tekrar olmadı. Sanırım 4g'yle devam edeceğim şimdilik.
  3. turuncupipet

Yeni PC açılmama, yavaş açılma sorunu

nasıl bir kasası var
  4. turuncupipet

ChatGPT Zorlanıyor!

sanırım mesajları renderliyor, bir yandan iyi ama uzunluğu can sıkıcı, mantıken renderleri hatırlaması gerekmiyor mu, her seferinde yorucu.
  5. turuncupipet

ChatGPT Zorlanıyor!

yanlış hatırlamıyorsam benim kullanımıma göre birkaç aydır böyle en az.
  6. turuncupipet

ÖLÜ PİKSEL Mİ YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ?

geçmiş olsun.
  7. turuncupipet

ChatGPT Zorlanıyor!

yeni sohbetle devam etmek istedim ama bazı detaylar ve süreklilik kayboluyor. O yüzden o sohbetle ilerlemek istiyorum ama bu renderi hızlandırmak veya öncelik vermek mümükn mü acaba? Masaüstü app'ini denedim ama yine aynı.
  8. turuncupipet

Edit İçin fikir önerileri ya da yardım

Anladım. Açıkçası çok fazla edit olursa numaranın CGI veya çekim hilesi gibi algılanmasına sebep olabilir. Aslında buradaki tüm mesele çekim esnasındaki elemanlarda. Işık iyi olmalı ki görüntü net olsun, açı ya tepeye veya bir yere sabit ama geniş açılı olup yönler editte halledilsin veya daha...
  9. turuncupipet

sanırım yaptığı işleri vlog gibi shorts reels olarak anlatan kişiler vardı, onlar gibi mi
  10. turuncupipet

yapa yapa öğrenilir, bence zevkli ama çok fazla zaman yiyen bir iş, kesme biçme ile başlarsın bu ne şu ne diye devam edip prof olabilirsin.
  11. turuncupipet

Yardım Sessiz klavye ve mikrofonu iyi ancli kulaklık önerisi

imzanıza bakmaktan ne yazdığınızı okuyamıyorum
  12. turuncupipet

Gamer gen TR sorumsuzluğu!

Geçmiş olsun, zorluğu anlyıorum, aynı seviyede değil ama normalde hep ücretsiz iade alan Amazon'da son iademi yaparken 400 küsur lira kargo ücreti verdikten ve sonrasında kargonun ulaşıp ulaşayacağının belirsizliği ile bir haftalık stresli günleri hatırladıkça artık amazona mesafeli...
  13. turuncupipet

İyi Bir Monitör Arıyorum

merhaba, fiyatı son zamanlarda sanırım stok falan olmadığından çok dalgalanmış. stokta olan yerde de 27 bin yazıyor, o kadar etmez gibi, o kadara sadece OLED alınacaksa çıkmak daha mantıklı olur gibi
  14. turuncupipet

Windows 10 mu 11 mi?

win10 home kullanıyordum asla 11'e geçmem diyordum win11 home'a geçtim. Keşke geçmeseydim DEMİYORUM. Bazı çok ufa alışkanlık farklılıkları olsa da aslında neredeyse aynı.
  15. turuncupipet

PayPal'ın Olmayışı Türkiye'nin Çok Büyük Zararınadır!

ben o zamanlar ilgilenmiyordum daha doğrusu işim olmamıştı. Ama lazım olunca resmen sancısını çekiyor insan.
  16. turuncupipet

Paypal'ı kullnan insanların geneline baktığımızda kriptoyla uğraşanları çok azdır.
  17. turuncupipet

Kavga neye dönüşmüş, bu adamlık veya milliyetçilik veya müslümanlık mevzusu değil, bu neredeyse tüm dünyanın kullanabildiği ve genelde yüksek fayda sağlayan bir imkandan bizim yararlanamamayışımızdır. Biliyorum PayPal kendisi gitti, giderken bizi dünyaya yasakladı, neticede önüne bazı engeller...
  18. turuncupipet

Gta Online'a Para Yatırdınız Mı?

Abi bir de ölünce bankadaki paranın bile azalması çok saçma değil mi ya, bilemiyorum sanki alışkanlıktan giriyor gibiyim artık.
  19. turuncupipet

ChatGPT Zorlanıyor!

Bunu başka yaşayan var mı, acaba tarayıcı ile mi alakalı
  20. turuncupipet

Gta Online'a Para Yatırdınız Mı?

anladım ama illegal yöntemler kullanmak istemiyorum, prensip olarak korsana karşıyım. Ama yapanları anlyıoroum
Geri