Arama sonuçları: *

• Users: Drunken Duck
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Yardım Türk Telekom 5G 8 Megabit?

türkcell 2 diş çekiyor odaya girince telefon kapanıyor ama internet garip bir şekilde iyi 730 mbps dowlonad 15 mbps upload
  2. D

Laptopum 2. elde kaç tl eder

bütçe önemli burda hocam online oyunlarda 3D işlemciler fark yaratıyor. 3D işlemcilere yükseltilebiliyor fakat çok fiyat farkı koyuyorlar
  3. D

🔥İndirim MSI RTX 5070 Shadow 3X OC 33.829TL

Katılıyorum kağıt üstünde 9070xt 5070e kıyasla ne kadar üstün olsada nvidia daha stabil çalışıyor. AMD yazılımında çekmediğim problem kalmadı her ay farklı bir eski sürüm yüklüyorum amd üzerinde. Her güncellemede farklı bir problem yaşıyorum. Bir insan elden ring oynayabilmek için 2025 şubat...
  4. D

İPad Air 5 alınır mı

3d işlemler yapmıyorsan işlemciden çok ekran boyu ve netliği bence daha önemli ama 13inch tablet m3 den aşşağı yok :D
  5. D

9800x3d alıp 16 gb ram ile idare etmek mi 7800x3d + 32 gb ram mi

cs yayını açmıyorsan 7800x3d + 32gb ram oyun oynamadan zaten 12 gb ram yiyor bilgisayar 16gb ile ne yapmayı planlıyorsunuz.
  6. D

Yatay Ölü Piksel Sorunu

Aoc marka monitörde bende aynı sorunu yaşadım bu çizgiler git gide çoğalıyor 1-2 çizgi ile ekranın ortasında şeffaftı sonra netleşmeye başlayarak çoğaldı. Benim monitör 3 yıl yetkili servis garantisi vardı 2.5 yıl kullanınca bozuldu garantiye gönderdim. bir tık iyi bir model gönderdiler yeni...
  7. D

Öneri Ucuz Domain önerisi.

Natro
  8. D

1 TB SSD (m2 veya sata)Önerisi

Eğer 2. disk olarak kullanıcaksan sata ssd alabilrsin indirimlerde 3.5k civarlarına düşüyor. fakat m2 ssd niz yok ise önceliğiniz m2 ssd olmalı
  9. D

🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Yapı kredinin bana karşı düşmanlığı olduğunu düşünüyorum
  10. D

Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

bireysel lisanları aynı havuzda kabul ediyormuş w11 home kurabilirsin
  11. D

hocam vaktin varsa home kurup dene istersen home kurduğunda da aynı sorun varsa daha farklı bir sorun vardır
  12. D

Vallaha hocam windows 10 home quanta diyor eğer elinde key varsa tekrardan etkinleştirmeyi dene ama sanmıyorum anakartta kayıtlı olan home lisansı
  13. D

w10 pro yerine w10 home satın almış olabilirmisiniz
  14. D

bağlı olan cihazları gör dermisin
  15. D

Sorun gider dediğinde hangi seçenekler çıkıyor atabilirmisin
  16. D

Lisans sabittir w10 lisanslı aldıysan eğer win10 kurman gerekir ama microsoft şunun iznini veriyor w10 lisansın var ise w11 e yükseltebilirsin. Format at tekrardan w10 kur w11 e geçmek istiyorsan w11 e yükselt
  17. D

0xC004F034 hatası şuan lisans bulamadığını veya doğrulanamadığını gösterir. Senin elinde W10 pro var sen muhtemelen W11 pro kurdun direkt
  18. D

Ubisoft account kimlik doğrulamada sorun yaşıyorum

ubisoftun desteğine mail atın bu adımı sıfırlayabiliyorlar bu işlemi tekrardan yapabilirsiniz.
Geri