Arama sonuçları: *

• Users: slander
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Hazır sistem için hangi anakartı seçmeliyim?

son olarak msi pro b850m-p almaya karar verdim teşekkür ederim cevap veren herkese
  2. S

dostum en kötüsü veya en iyisi bu sisteme bi para ödüyorum ve bu parayı kazanmak için hayatımdan veriyorum ve tabikide araştırıp sorup en mantıklısını en ileriye dönük olanını alıcam yinede zamanını ayırıp cevap yazma nezaketinde bulunduğun için teşekkür ederim 1773527140 asus prime b850mk ile...
  3. S

bilgilendirme için teşekkür ederim
  4. S

öncelikle cevap için teşekkür ederim faz olayı kafama takıldı pekte bi bilgim yok uzun süre bu sistemle ilerlemeyi düşünüyorum colorfulda 16 tane olması lazım ama 850mk da 11 sanırım bi farkı olurmu alabildiğim en iyisini ve görsel olarak bana uyanı almak istiyorum ekleme: mosfet sıcaklığı...
  5. S

maalesef seçeneklerde yok ve bu seçeneklerden başka anakart alamıyorum yinede zaman ayırıp fikir belirttiğin için teşekkür ederim :)
  6. S

https://www.incehesap.com/phoenix-silver-oem-paket-fiyati-42326/ 5070 ti ile bir sürü sistem var ama istediğim ürünleri seçtiğimde fiyatı en makul olan buydu ve ekran kartı 3 fanlı olsun istiyorum bu biraz görsel doyumsuzluk olabilir :) tekrardan cevap için teşekkür ederim
  7. S

öncelikle daha yeni üyeyim yanlış yaptığım bir şey varsa kusura bakmayın Sistem: Rtx 5070 ti gigabyte windforce ryzen 7 7800x3d bitfenix t10 patriot viper venom 2x16 6000 mhz cl30 kioxia 1 tb gen4x4 7200/6600/sn m2 ssd cooler master masterliquid core nex 360 anakart seçmekte zorlanıyorum her...
Geri