Arama sonuçları: *

• Users: malibyk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. malibyk

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam 2300e stinger 2 wireless aldim da iade etmeli miyim yoksa onerir misiniz kulaklik olarak
  2. malibyk

🔥İndirim MSİ MAG FORGE 121A B75 750W KASA DİP FİYAT 4.019 TL

Hocam o da güzelmiş ama bunu aldım bakalım 2 güne sistem dizeceğim o yüzden
  3. malibyk

4 K Powersiz Akvaryum Kasa önerisi

hocam bende 3080 alacağım asus tuf dün segotep kasa psu alcaktım akvaryum 4.400 e çok ısınır diye yapmadım. Önerim mesh kasaya vesaire yönelmeniz tahminimce akvaryum kasa ısınması daha fazla olur
  4. malibyk

hocam peki sizce fazeon ya da xpg falan yönelmeme gerek var mı ? psu sesi falan diyorlar ama çok rahatsız eder mi ya da bronz gold psu farkı vesaire. yani xpg valor mesh 5k eğer çok fark varsa 1k yükseltebilirim ama indirimdeyken bunu alabilirim vatandan ne diyorsunuz 1774688599 hocam sizce bu...
  5. malibyk

❌İndirim Bitti! SEGOTEP Lumi 3T Siyah 750W 80+ Bronze PCIE 5.1 MTower Kasa (6xARGB Fan) 4.399TL

Hocam dun bunu alacaktim da akvaryum kasa diye almadim 3080 var fazla isinir diye dusundum. Doğru mudur alternatifi var mı ?
  6. malibyk

Hocam alinir mi kasa psu ihtiyacim var butce maks 5k 3080 5600x
  7. malibyk

3080 DDR4 sistem alınır mı

Asus Tuf 3080 OC 12GB 8x2 3200MHZ Ram B550M-K Anakart Ryzen 5 5600x bu sistemi almayı düşünüyorum sizce 2.el alınır mı ? Oyunlarda nasıl performans sağlar ayrıca kasa ve psu önerir misiniz bu sisteme ilerde ddr5 sisteme geçip ekran kartıyla devam ederim diye düşünüyorum hepsi 2023 yılında alınmış.
  8. malibyk

Bunu bende gördüm ama gerçek mi bu fiyat ?? Girdiğimde tükenmisti tüm stok
  9. malibyk

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

hocam elinize geçti mi ürün yoksa satın mı aldınız ?
  10. malibyk

Hocam satıldı mı geri gözükmüyor
  11. malibyk

4-6k Kasa + PSU Önerisi

bu işimi görür mü hocam yoksa dedikleri gibi 750w falan almam mı gerekir ? ayrıca buna göre birde kasa önerebilir misiniz
  12. malibyk

4-6k Kasa + PSU Önerisi

hocam ilk atılan psulu kasa için mi diyorsunuz bunu ? 1773603957 hocam yani vento kasa mı almak mantıklı xpg olan mı ? onun psu hakkında bilginiz var mı
  13. malibyk

4-6k Kasa + PSU Önerisi

Hocam bunu gördüm ama bazı kişiler aşağıdaki modeli alıp yanına vento kasa vs önermişlerdi siz ne düşünüyorsunuz ? https://www.amazon.com.tr/dp/B0DKNFR585?tag=akakceprime-21&psc=1
  14. malibyk

4-6k Kasa + PSU Önerisi

Merhaba laptopumu satıp kasa satın alacağım için parça parça pc topluyorum şuana kadar 2TB SSD, 7500F işlemci, Phantom Spirit 120 v2 soğutucu aldım yarın da Colorfull B650 V15 wifi kart alacağım 2.elden ama bunları denemek için kasa ve psu almam gerekiyor ekran kartı olarak 9060xt düşünüyorum...
Geri