Arama sonuçları: *

• Users: Maxwell35
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Maxwell35

Yardım 2026 yılında mühendislik öğrencisine 8mbps reva mı?

Sorunum yeni sayılır 1 ay civarı oldu. Modem arayüzdeki değerler neticesinde bakır hattın bilerek ölüme terkedildiği aşikar. Amacım uzlaşma ile fibere geçmek hem onların işine gelir. Tavsiyeniz için teşekkürler. Diğer gereksizce ters konuşan insanlara söyledim lütfen üzerinize alınmayın.
  2. Maxwell35

2 senedir düzgünce çalışan bir şeyi bozup düzeltmiyorlar. Destek ekibi geliyor ve beceremiyor. Kusura bakma ortada haksızlık var. Fiber internete neden düşman olayımki? Bu tür forumlara yazıyorum çünkü belki bir ihtimal TT bu yazıyı görür vs. diye. Eğer çözüm yoksada kibarca cevap verirsin...
  3. Maxwell35

Bu forumda aynı sorunu yaşamış birileri vardır, belki de Türk Telekom görür diye yazıyorum. İmlaya dikkat edelim lütfen.
  4. Maxwell35

Hak aramak mucizeymiş. Para veriyorum parayla rezil olmak normaldir diyorsun. Sözleşmede yazan neyse vermek zorundalar. Vaktimi sizlere harcayamam hayırlı bayramlar.
  5. Maxwell35

Çözümü bilmiyorsan alternatif sunamıyorsan neden yazıyorsun? Boş yer kaplamanın, vaktini öldürmenin anlamı ne? Sırf mesaj sayısı kasmak için cevap veriyorsun gerçekten ayıp.
  6. Maxwell35

Çözüm üretmeyeceksen cevap yazma kardeşim. Hakaret etmek kolaydır.
  7. Maxwell35

Önceki operatör deneyimlerimi bilseydin böyle seviyesizce konuşmazdın. Korku olmasaydı paraşüt icat edilmezdi. Operatörleri temiz sayman da çok hoş. Ayrıca da moderatörler yazdıklarını görüyor uyarı almışsın hakettiğini bulmuşsun yani.
  8. Maxwell35

Sağol ben akıl edememiştim. Proje vb. durumlarda acil ihtiyaç olabiliyor. Ayrıca sürekli kopma olan bir internette udemy, youtube gibi platformlara girmek bile zor iken dediğin mantıklı değil. Ek olarak ben olsam mesaj sayısı kasmak için alakasız mesajlar yazmazdım.
  9. Maxwell35

Evet bir windows imajının 8-9 saatte inmesi normal sayılabilir sana göre.
  10. Maxwell35

Taahhütün bitmesine daha 1 seneden fazla var. Ölüme terkedilmiş bir hattı kullanıyorum resmen.
  11. Maxwell35

Komşu olan arkadaşım gigafiber alıyor trajikomik durum :( Sorunumuzu dile getirdiğimiz sürece birşeyler değişebilir. her şey gönlünüzce olsun. 1773928676 Ayrıca daha fiber yeni geldi 4-5 ay önce. Şimdi ise birden stabil hızların kaybolması garip bir durum.
  12. Maxwell35

Dostlar internet konusunda son zamanlarda ciddi sorunlar yaşıyorum. Türk Telekom'da son 2-3 senedir sorunsuz 24mbps internet alıyordum. Şuan ise 8 mbps download hızına ve hatta daha aşağısına düşüyor. Bakır hattın bakımını yapmak masraflı olduğu için hakkım olan hızı vermeyip zorla fibere...
Geri