Arama sonuçları: *

1. B

10BinTL için 2.El sistem önerebilir misiniz?

Kasa şart evet uzay montaj için koyca yer yok. Ayriyetten söylememişim sanırım sadece yerelden alışveriş yapabilirim kargo vs. sipariş edemem malesef özel sebeplerim var. 1774792840 arkadaşlar teşekkür ederim alıcağım parçaları buldum ryzen 5 5600 32gb ram ddr4 3200mhz parçalar aldım...
  2. B

Sağolun. Benim için işlemci ram disk bu üçü çok önemli. Ekran kartına çok bi gerek yok.Eski bir ekran kartım var zaten sırf ekran gelsin die onu takabilrim sadece o kadar.Oyun oynamicam sonuçta. Kocaeli izmit burda oturuyorum. Teşekkürler şimdiden
  3. B

Vidyoyu biliyorum evet ama ben yinede sizinde benim isteklerime yönelik bir şey önermenizi istiyorum.
  4. B

Merhabalar 10 bin lira param var 2.El parçalar ile bir sistem toplamak istiyorum. Bana uygun parça önerebilir misiniz?. Siber Güvenlik ve yazılım alanındayım oyun çok fazla oynamıyorum. O yüzden benim için önemli olan kriterler işlemci ram depolama alanı ve anakartında uzun yıllar destek alıcak...
  5. B

2500TL bütçem var Al-Sat İçin ürün önerir misiniz? ?

Sizin varmı peki başka bir tavsiyeniz ?
  6. B

İphonelara kıyasla demek istedim 1774202206 valla s serisi de bütçemi baya bir aşıyor ben samsung telefonlarda hep a serisi olarak bakıyorum bütçe bi ona yetio gibi.
  7. B

Hmm tamamdır Samsung cihazlar çok satılmıo die biliyorum ama, model öeneriniz varmı acaba ?
  8. B

Öyle yapcam evet hasarlı iphone alıp tamir ettirip satmak var aklımda
  9. B

Yada kalsın ya ben fiziksel al sattan devam edicem. Öğrenmek istersem araştırır bulurum bir şekil teşekkürler. Anladım teşekkür ediyorum. Al sattan devam edicem hepinize iyi kazançlar dilerim. Hayırlı bayramlar...
  10. B

valla öğrenciyim yaza kadar şuan bu işler ile az buçuk para kazanmaya çalışcam.Yaza girince bir yerde çalışırım zaten. Sizin bir öneriniz varmı ?
  11. B

Bütçem artsın yeter. Gerçekten kaar için en az kaç sermaye ile yapmalıyım ? Güncel olarak yapıyormusunuz ? Para kazandırıyorsa olur derim. 1774195933 Bide mesajlara geç cevap verdiğim için özür dilerim pc ye çok bakamıyorumda
  12. B

CSde al sat iyi gibi ama banada bu çok kazandırmıo gibi gelio ve çok hakim değilim o yüzden girmeye biraz korkuyorum açıkcası. Şey yapabilirim cs oynayan bir arkadaşım var ondan bir kaç kasa atrmasını isteyebilirim o kasaları satıp 2-5 dolar arası trade/al-sat yapabilirim.Ufak ama hiç yoktan...
  13. B

Steam hesabım yok malesef.ddr3 sistem içinde ev müsait değil malesef. Kumara girdiği için haram bundan dolayı yapamicam...
  14. B

Merhaba öğrenciyim sağdan soldan para kazanarak kendime bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Ürün almam lazım bana hızlı dönen hızlı satılan bir ürün önerebilir misiniz? acaba. Letgo/Sahibindende fiziksel olarak satış yapmayı düşünüyorum. Başka yerlerde satış yapabilirmiyim bilmiyorum varsa platform...
Geri