Arama sonuçları: *

• Users: papugomez
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Yardım DONANIMA AYRILMIŞ BELLEK 8GB OLUYOR

kontrol ettim seçili değil hocam
  2. P

evet ama bazen dediğim gibi donanıma ayrılmış 8gb oluyor 1-3 yaptım denemek için öyleyken de oldu aynı sorun sonra tekrar 2-4 şeklinde taktım
  3. P

4 tane slot var hocam anakartımın modeli gigabyte ax370m gaming 3
  4. P

güncel ++
  5. P

Arkadaşlar merhaba bazen bilgisayarımdaki ram 8gb olarak gözüküyor görev yöneticisinde donanıma ayrılmış kısmı 8gb oluyor çıkarıp takınca ya da slot değiştirince tekrardan düzeliyor burada sorun ramlerde midir? yoksa başka bir yerden kaynaklanan sorun bunu yapabilir mi? ramlerden olduğuna emin...
  6. P

SİSTEM UPGRADE TAVSİYE

sağol hocam cevabın için bu işlemcilerden biri ve 3070 ile darboğaz yaşar mıyım?
  7. P

SİSTEM UPGRADE TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba şu an kullandığım sistem bu şekilde anakartı değiştirmeden ekran kartı ve dar boğaz yaşarsam işlemcimi yükseltmek istiyorum oynadığım oyunlar çoğunlukla Valorant,PUBG GTA5. Araştırdığım bilgiler doğrultusunda ikinci el Ryzen 7 5700X ve 3070 karşıma çıktı sizce nasıl olur...
  8. P

Sistem yükseltme tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım sistem bu şekilde anakartı değiştirmeden ekran kartı ve dar boğaz yaşarsam işlemcimi yükseltmek istiyorum oynadığım oyunlar çoğunlukla Valorant,PUBG GTA5 tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart: Gigabyte AX370M İşlemci: AMD Ryzen 7 2700x Ekran Kartı: MSI 1070 Ti...
  9. P

Çözüldü✓ I5 3570K RX 560'lı Sistem

üstteki sistem daha iyi gibi geldi hocam bana da biraz daha araştıracağım yarın teşekkürler iyi geceler.
  10. P

teşekkürler hocam 4-6 arası taksit daha uygun olacaktır.
  11. P

evet dediğiniz sistem sanırım 50k bu da https://www.hepsiburada.com/unlost-eco-amd-ryzen-7500f-gigabyte-a620m-gigabyte-geforce-rtx-5060-eagle-ice-8gb-16gb-500gb-ssd-beyaz-oem-paket-pm-HBC0000D1XRZY
  12. P

teşekkürler hocam. unlost eco düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
  13. P

görev yöneticisinde DDR3 1333MHZ yazıyor hocam ama sonradan 8gb ram takviyesi yapmıştım ben o daha yüksek mhzli olabilir
  14. P

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem alacağım elimdeki sistemi elden çıkarmayı düşünüyorum pek bir para edeceğini sanmıyorum ama anlamadığım için buraya tahmini bir fiyat öğrenebilmek yazıyorum. Sistemin parçaları şu şekilde; Anakart Asus P8Z77-V LX İntel i5 3570K Amd RX 560 16GB Ram Samsung...
Geri