Arama sonuçları: *

• Users: ibrhkya05
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

Soulslike baslamak istiyom

Merhaba ben soulslike oyunlarina baslamak istiyom ama hic souls deneyimim yok normal bi hikayeli oyunun en zor modunda bile zorlaniyorum ama souls baslamayi cok istiyom en kolayi hangisi
  2. I

Steam oyun kısayolları bulanık oluşturuyor

Gecen hafta witcher 3 indirdim kısayolunu bulanık oluşturuyor kaç kere yeni kısayol oluştur desem de yine bulanık ama bazı oyunlarda düzgünce kısayolu oluşturuyor örnek olarak rdr2 baldurs gate 3
  3. I

Steam Bölge Değiştirme

Merhabalar ben steamde hesabimin bolgesini degistirmek icin odeme yaparken red aldim steam destege neden boyle oldugunu sordum onlarda kartininiz bolge degisimi icin kullanilimaz diyor kartim tosla 18 yas altindayim bolge degisimi icin kullanilacak kartlar soyler misiniz ?
  4. I

Steamde ülke degistirmek icin odeme yontemi kullaniyorum ama hata aliyorum

Merhabalar ben steamde sunu yapmayi denedim ukraynada oyunlar daha ucuz oldugu icin ukrayna vpne baglanip ukrayna bolgeli steam hesabi actim o hesaptan kendi hesabima ukrayna cuzdan kodu alarak oyun atmayi dusundum ama bolgesel farklardan dolayi 500 liram hesapta kaldi simdi o hesabin bolgesini...
  5. I

Hangi gamepadı almalıyım

Bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım? Eğer sizinde gamepad önerileriniz varsa söylersiniz sevenirim bütçem bu civarlarda fc26 ve pes21 oynucam.
Geri