Arama sonuçları: *

• Users: rainmanstern
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

air 11 inç arıyorum sizce uygun mu
  2. R

3070ti Upgrade Tavsiyesi

örneğin 5070 ti farklı modelleri arasında fiyat farkı fazla. Neye göre tercih edilmeli
  3. R

3070ti Upgrade Tavsiyesi

Haklısınız sanırım. çok fazla da seçenek yok. peki aynı modeller arasında çok fark varmı
  4. R

3070ti Upgrade Tavsiyesi

Merhaba. Tuf 3070ti kullanıyorum. Monitör 4k fakat Oyunları 2k da açıyorum 1-2 oyun hariç sorun yaşatmadı. Karttan çok memnun kaldı Aklımda 5070 ti var ama fiyatları makul gelmiyor. f/p açısından hangi karta geçmek mantıklı ? teşekkürler
  5. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ipad düşüyormu arkadaşlar uygun fiyatlara
  6. R

Resident Evil Requiem Key Nerde Satabilirim?

Uygun fiyata resident evil veya crimson key satan varsa bende arıyorum
  7. R

2. EL RTX 3070Tİ Alınır mı??

tuf 3070 ti var. çok menunum, 2k da sorunsuz şu an. güzel bir indirimle 5 bin serisi bulabilirsem satabilirim.
  8. R

Steelseries Tekerlek Sorunu

Steelseries mouse el tutumunu seviyorum elime tam oturuyor. 3 farklı steelseries mouse(rival 3 -rival 3 wireles-aerox 3 wireles) tekerlekleri şu an problemli. Tekerleği hangi yöne kaydırırsan kaydır ilk hareketi tersine oluyor sonra düzeliyor. Garanti süreleri bitti teknik destek bulamadım. Bu...
  9. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

5070 veya 5070 ti düşüyormu arkadaşlar
  10. R

🔥İndirim PNY Geforce RTX5080 Ekran Kartı 🔥69.612₺

Güzel bi tane 5070-5070 ti fırsatı yokmu. 2k ve 4k için yeterli olur sanırım
  11. R

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

cobra pro modeli nasıl arkadaşlar. buna göre
Geri