Arama sonuçları: *

• Users: Eroniyom
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Öneri En İyi Anime İzleme Siteleri

https://anivibe.to/
  2. E

Openanime yi mi diyorsun ? 1775764892 Olabilir evet bakalım sityeye :D
  3. E

Mobil uygulamasını kullanmamışsın sanırsam o zmn :D
  4. E

Aşırı reklam olmasa onlarda güzel..
  5. E

anivibe a da bakmanı öneririm :D ama aniziuma para verdiysen boşa gitmesin ordan devam et, çok geç anime yüklüyo orası da.. anime çıkıyor 1 ay sonra geliyo .d
  6. E

Önceden kullanıyordum animecixi, 2-3 ay önce diyeyim ama anivibe ı keşfettiğimden beri ordayım şu anlık.. Geçmiş olsn hocam, ama en azından hep kitap okumaktan diyebilirsin. :LOL:
  7. E

Doğru diyorsun, bazı siteler gerçekten geç güncelliyor. Çeviri kalitesi de çok değişken, eski fansub dönemi cidden ayrıydı. Crunchyroll’un player olayı baya iyi, özellikle hız ve altyazı tarafı stabil, ben de şu ara birkaç farklı platform arasında gidip geliyorum. yeni sezonları takip etmektense...
  8. E

Sanırsam uygulamada çıkartacaklar, ama şu anda sadece site, Tr altyazıyı her animede paylaşıyorlar.. genelde çok dil zaten eğer ekli değilsede istediğin dil discord'dan flkn yazdığında geri dönüş yapıyorlar direkt Aga orası çok yavaş be :D anime çıkıyor bir hafta sonra yayınlıyorlar ama...
  9. E

Anime izlemek için sık kullandığım veya topluluklarda sık önerilen siteleri tek bir listede toplamak istedim. Her birinin artısı–eksisi var, o yüzden hepsini not ettim. Siz de önerilerinizi ekleyin, listeyi güncellerim! [H3 id='B1.+CrunchyrollB']1. Crunchyroll[/H3] + Resmî lisanslı içerik +...
  10. E

SİZCE EN İYİ ANİME İZLEME SİTESİ NEDİR?

AniVibe diyebilirim Diğerlerinden biraz ayrı bir yerde gibi, kullanan anlar :D
Geri