Arama sonuçları: *

• Users: ERTKS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

wraithtten alsam ne oluyo ki 1776437415 herkes wraithttekişer daha iyi sensör vs olarak diyoda ondan sordum
  2. E

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

peki özellik olarak bu üstteki attığım mouselardan iyi mi
  3. E

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

mekanik switch o
  4. E

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

1 yıl içinde problem çıkıyormuş sanırım
  5. E

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

ya bu v3pro ile ilgili birçok scroll probleminden vs bahsediyolar kronik diye. Bilmiyorum bende
  6. E

MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

ATK X1v2 ultimate ATK F1V2 ultimate ATK A9 AİR Bu 3 mouse arasında kaldım veya 2. el Ninjutso ten almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bütçem fark etmez aslında ama ortalama 4k lık mouse ile 8k lık arasında pek bi fark yok gibi. Siz ne önerirsiniz onun dışında var mı bir öneriniz?
  7. E

5k Mouse önerisi Lazım Acil

banada öyle geldi ama wraith w1 nasıl acaba
  8. E

wraith w1 daha mı iyi hiç görmedim
  9. E

neden kanka
  10. E

Atk x1v2 / Atk sky ghost / Lamzu Maya X arasında kaldım uzun bie araştırma sonucu. X1v2 1000tl daha ucuz. Üçününde sensör vs her şeyi aynı. Sky ghostta delikli olması uzun kullanımda sıkıntı yaratabilir diye düşündürüyor. Siz hangisini önerirsiniz? Eğer maya x ile atk x1v2 aynıysa her açıdan onu...
  11. E

Bütçe 6k mouse önerisi

ne kadae süredir kullanıyorsunuz
  12. E

Bütçe 6k mouse önerisi

bunla vipwr3pro razera kronik diyen var çok fazla. Yoksa bende gpx2 almayı düşünüyodum
  13. E

Bütçe 6k mouse önerisi

bende aynı minimum 7-8 yıl oldu
  14. E

Bütçe 6k mouse önerisi

kronik diyolar
  15. E

Bütçe 6k mouse önerisi

şuan zowie ec2b kablolu var elimde sorunsuz kullanıyorum yıllardır ama sensörü eskimiştir diye düşündüm 1775065206 çok anlamıyorum ama dediğin duckbill x1v2 den daha mı iyi
  16. E

Bütçe 6k mouse önerisi

bununda aynı şekilde 1 yıl içinde kronik sorunları var denildi
  17. E

Bütçe 6k mouse önerisi

superlight 2 ye kronik sorunları var deniliyor. Bu attığının ise atk x1v2 ile aşırı büyük bi farkı var mı sence?
  18. E

Bütçe 6k mouse önerisi

Bütçe 6k ya kadar zorlarım. Şu mouselae arasında kaldım uzun araştırmalar sonucu sizce hangisini almalıyım? Pençe tutuyorum mouseu ve genelde cs ile valorant oynuyorum. Bunlardan veya dışında öneriniz var mı?
Geri