Arama sonuçları: *

• Users: jukebox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

🔥İndirim Xiaomi G Pro 27i 27 inç 180hz 1ms 2k Qhd Mini Led Kuponla 16.471 TL

Fiyat iyi de alınır mı bilemedim
  2. J

🔥İndirim Xiaomi G Pro 27i 27 inç 180hz 1ms 2k Qhd Mini Led Kuponla 16.471 TL

Satıcı pek güvenilir değil gibi ama
  3. J

GIGABYTE M27Q2 QD Alınır Mı?

Hocam konumdaki monitör nasıl sence? 27 2K istiyorum ben.
  4. J

32 2K’da PS5de yanlardan siyah kalıyor diyorlar, tam çözünürlük tutmuyormuş diye biliyorum. Yanlış mı?
  5. J

Hocam 32 masama fazla büyük gelir, ayrıca PS5 de uyumsuz çalışıyor diye biliyorum. Benim bütçemde olan 32”ler genelde Curved ve VA panel ayrıca, bu yüzden tercih etmiyorum. Hem bir kalıp var, 2K 27” ve 4K 32” diye. Buna ayak uydurmak istiyorum. Tek niyetim PS5 için değil, ayrıca tasarım için...
  6. J

@Tayfunns hocam yardım eder misin
  7. J

PS5 Slim ile kullanmak, Laptop ile basit-orta düzeyde tasarım yapmak Adobe programlarıyla için monitör arıyorum. İncehesap da bunu buldum: GIGABYTE M27Q2 QD ICE 27″ 210Hz 1ms VESA Display HDR400 2K QHD IPS...
  8. J

ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı?

Epey uzak bana hocam. İtopya güvenilir midir sizce?
  9. J

@Tayfunns hocam bana da yardım et 🙏 Bu arada arkadaşınız hangi şehirde
  10. J

9-10K MONITOR TAVSİYESİ

Hocam forumda indirimleri takip edebileceğimiz bir kategori varsa paylaşabilir misiniz
  11. J

Hayırlı olsun hocam inşallah 🙏 Aynı bende de durum, monitör almak ne zormuş arkadaş ya 🤣
  12. J

Kesinlikle. Hepsiburada’da 12K 6 taksit imkanı var fakat satıcı pek güvenilir durmuyor, biraz bekleyebilirim: https://app.hb.biz/3cZzJR1pWbMA Mediamarkt 12.500, 3 taksit imkanı var. Hangisini tavsiye edersiniz hocam alırken? Bariz problem olursa iade etme açısından vs?
  13. J

Çok teşekkür ederim hocam. Ben de aynı fikirdeyim seninle. Hem curved sevmiyorum, hem VA panel istemiyorum tasarım ile uğraştığım için. Amazon üzerinden bakacağım hocam modele :) Çok sızma olmazsa, ben de 4-5 sene kullanayım kafasındayım. XG27ACG modelini buldum ama neredeyse 18.000TL, biraz...
  14. J

Dostlar ben napiyim o zaman şimdi kararsızın
  15. J

Ekran ile baskıya gidecek rengin birbirine yakın olması önemli benim için. Bir araştırayım hocam, vallahi bir türlü karar veremedim ne alınacak
  16. J

Hocam iyi güzel diyorsunuz da G65B VA panel, grafik tasarım ve PS5 hikayeli oyunlar için kullanacağım. IPS daha iyi olur diye düşünüyorum
  17. J

Öneri Thunderobot ZQ27F260L-TUR 27 inç 260Hz 2K QHD DENEYİM VE ÖNERİM!

Nereden almıştınız ölü piksel çıkan monitörü hocam
  18. J

Ne alacağız o zaman hocam biz? Bir türlü karar veremedim kafayı yiyeceğim
  19. J

Peki iade edebilir miyim ips glow olursa? Bir de bazıları coil sorunundan bahsetmiş bilginiz var mı
  20. J

3 monitörden hangisini tercih etmeliyim?

https://app.hb.biz/SByohQmUulsE düşünüyorum hocam bir bilginiz var mı
Geri