Arama sonuçları: *

• Users: ZirtapoS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

❌İndirim Bitti! NZXT F120 Rgb 120mm Beyaz Kontrolcülü Üçlü Kasa Fanı Sepette 999,00 TL

Merhaba, İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim. Akşam ürünün montajını yaptım ve beğenmedim. Zaten olması gereken ücrete satın almışız. Daha fazla etmezmiş. Kasa önüne 140 mm fan almaya karar verdim. Bu ürünü de üst egzoz fanı yaptım. Tekrar çok teşekkürler. İyi forumlar.
  2. Z

❌İndirim Bitti! NZXT F120 Rgb 120mm Beyaz Kontrolcülü Üçlü Kasa Fanı Sepette 999,00 TL

Herkese merhaba, Ben bu konuyu gördüğümde internet stoğu bitmişti. Ancak mağazadaki fiyatı devam ediyordu. Kendime en yakın mağaza bir buçuk saat uzaktaydı. Mağazayı arayıp ayırabilmelerinin mümkün olup olmadığını, iki tane almak istediğimi söyledim. Mağazada bu talebimi kabul etti ve bana...
  3. Z

❌İndirim Bitti! Msı B850 Gamıng Plus Wıfı Atx 8862.55tl 6 Taksit

Herkese selamlar, bu kartı şimdi ben de aldım. Ancak biraz daha ekleyip B650 Tomahawk WiFi almak daha mı mantıklı bilemiyorum. Şuan için 7500f ile kullanacağım ama 2 3 yıl sonra x3D olmayan daha güçlü bir işlemciye geçiş yapmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
  4. Z

Kredi (Taksit tutarının bir kısmını ödemek)

Bankadan bankaya değişkenlik göstermez kural hepsinde aynıdır. Eğer kredi taksit tutarınız 15.000 ₺ ise ve siz 10.000 ₺ ödeme yaptıysanız bu kısmi ödeme olur, taksit tarihinizden itibaren ödenmeyen kısım için (bu senaryoda 5.000 ₺) gecikme faizi işlemeye başlar ve krediniz gecikmede görünür (1₺...
Geri