Arama sonuçları: *

1. Z

Öneri RAMPAGE vs PHILIPS vs ASUS Monitör ve Güncel 2K 27'' Monitör Tavsiyesi

Ölü piksel testi nasıl isteyebiliriz, sipariş geçtikten sonra mail mi atmalıyım?
  2. Z

Öncelikle düzelteyim. 400 nit özel isteğim değil. Daha iyi olacağı kesin ama 300 ve 400 niti hiç yan yana görmedim o yüzden ne denli fark eder kararsızım. Dediğiniz gibi AOC ve Philips aynı firma tarafından yapılıyorsa tercihim Philips Evnia'dan yana olur teşekkürler. Asus konusunda da dürüst...
  3. Z

Hangi satıcıdan aldınız, kaç günde teslim edildi? Uzun kullanım testi yaptınız mı, ısınma kapanma oldu mu? Ve ghosting performansı nasıl? 1775213496 Bu aoc modelini bayağı gördüm öneriliyor ve avantajlı görünüyor evet. Ama yine de philipsten 1000tl daha pahalı ve siyah. Kişisel tercih olarak...
  4. Z

Sistemim beyaz olduğundan beyaz monitörler ilgimi çekiyor. Ama f/p açısından çok daha iyi siyah monitör bulursam onu da alabilirim. Pivot özellikli olması şart. Tavsiyelerinize açığım. Şimdi iki tane model buldum ama soru işaretlerim var. Bunları kullanan varsa deneyimini paylaşsın lütfen çok...
Geri