Arama sonuçları: *

• Users: ozkan0011
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Sistemimdeki Ram'in Güncel Fiyatını Bilmek İstiyorum?

teşekkürler hocam ram fiyatını öğreniyim öyle haberleşelim size zahmet
  2. O

hocam ilk olarak 64 gb rami satıp yerine ddr5 anakart ve 32 gb ram alıcağım ilk planım bu ilerleyen süreçtede ekran kartını yenileyeceğim ama şuan 64 gb rami kaça satarım 2.elden bilmiyorum ramler uçmuş gitmiş
  3. O

83.850TL Toplama Kasa Topladım Nasıl Sizce?

rgb olsada çok iyi olur ama sizin attığınızda iyiymiş bu da olur teşekkür ederim
  4. O

tamamdır teşekkür ederim topladım şuan sistemim bu da rami satmayı düşünüyorum fiyat olarak kararsızım
  5. O

[H3 id='Merhaba+sistemim+bu+rami+satmay+dnyorum+ve+onun+parasna+ddr5+anakart+alp+32+gb+ram+alrm+ilerleyen+zamandada+ekran+kartndan+balar+sistemi+gncellerim+diyorum+yardmc+olursanz+sevinirim']Merhaba sistemim bu rami satmayı düşünüyorum ve onun parasına ddr5 anakart alıp 32 gb ram alırım...
  6. O

ram için çok fiyat olarak uçmak istemiyorum ama bu sistem için iyisi olsa yeterli
  7. O

teşekkür ederim :) peki 32 gb önerdiğiniz ram olurmu
  8. O

80 bin tl bütçem var parçaları tek tek toplayıp alıcam oyun için kullanıcağım
  9. O

[H4 id='Sistem+topladm+ramide+uyguna+bulunca+alacam+ilerleyen+zamandada+ekran+kartn+ykseltmeyi+dnyorum+nasl+sizce+3+tb+harddiskim+var+setiim+kasaya+uyumlu+olurmu+tam+bilgim+yok+yardmc+olursanz+sevinirim']Sistem topladım ramide uyguna bulunca alacağım ilerleyen zamandada ekran kartını yükseltmeyi...
Geri