Arama sonuçları: *

• Users: lpatriotl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Sistem Önerisi Sizce Almalı Mıyım ?

çok teşekkür ederim emeğine sağlık.
  2. L

tabii lütfen. çok teşekkür ederim. 1775759453 büyük ağırlığı csde geçecek vardiyalı sistem çalışıyorum fırsat buldukça cs valo tarzı fps oyunları oynarım hikayeli oyunları çok oynamaya vaktim olacağını sanmıyorum. bir kere alıp tam almak niyetindeyim.
  3. L

kesinlikle çok haklısın o yüzden en başta topladığım 2 sistemde nzxt yada vento seçmeye çalıştım. bu senin attığında seçebildiğim seçenekler arasında en iyisi bitfenix yada gamepower 850w 80+gold psuları seçebiliyorum. ayrı ayrı toplayınca fiyat üstüne 10-20k arası koyuyor maalesef.
  4. L

dark aegisin anakartını MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200+(OC)MHz mATX Anakart, kasasını Bitfenix Polii Black 850W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam, soğutucusunu Lian Li Galahad II Lite 240mm Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2L24RB.00) yapınca apollon ile aynı fiyata denk...
  5. L

Herkese merhabalar. İnce hesaptan toplama PC almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla F/P bir sistem toplamaya çalıştım. 2 seçenek arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim ? Sizce sistem nasıl alınır mı ? Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum bir sorun çıkartır mı işimi görür mü ? Şimdiden...
Geri