Arama sonuçları: *

• Users: TerlikliPc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

9070xt marka model öneri

Drop dediği lan yani internet drop iade işleri uğraşmak istemiyorum biliyormusun o yüzden sordum :/ 1776010525 Erimesinden korkuyorum :(
  2. T

9070xt marka model öneri

Hocam anakarttan anlıyorsanız size bir şey sorucam ASUS TUF Gaming B850-Plus WiFi ile B850 Tomahawk MAX arasında kaldım groka sordum msida lan drop spike çok oluyor diyorlar ama bizim forumlara baktığımda almayan herkes msiyi övüyor sizce hangisini bakmaliyim ikiside 14faz 80amper ikiside...
  3. T

9070xt marka model öneri

Çok çok teşekkür ederim hepinize ♥️
  4. T

9070xt marka model öneri

Anladim Hocam teşekkürler hangisi denk gelirse alıyorum o zaman
  5. T

9070xt marka model öneri

Hocam öyle olabilir haklısın ama benim perspektifimde uzak durulacak site benim için öyle senin için olmayabilir ben buraya öneri almaya geldim zorbalanmaya değil 1775999365 Nebi Akgünden uçup buraya geldim
  6. T

9070xt marka model öneri

Hocam Pulse ve quicksilver arasında kaldım Sapphire aşığıyım ama markaciligi bırakıp tarafsız yorum almak için buraya geldim :)
  7. T

9070xt marka model öneri

Orası da var ama 1. Tercihim vatan 2. Media Markt Amazon konusunda hiç görmedim bulaşmak istemiyorum çünkü olay yaşamıştı arkadaşım ben bile soğudum on yargim var
  8. T

9070xt marka model öneri

Evet acil almam gerektiği için öneri istedim
  9. T

9070xt marka model öneri

Swift ile quicksilver arasında kaldım birde Pulse var hangisi daha iyi çözemedim
  10. T

9070xt marka model öneri

43kya Mercury varsa hemen alırım nitro ve taichi istemiyorum 1775998764 Amazon değilde daha çok itopya vatan Hepsiburada tercihim
  11. T

9070xt marka model öneri

9070xt için öneri istiyorum soğutması iyi kronik sorunu az varsa rgbli ama olmasada olur distribütör garantili yani herkesin istediği şeyi istiyorum şimdiden teşekkürler
Geri