Arama sonuçları: *

1. F

🔥İndirim North Bayou NB F80 17-32inch Monitör Standı 2026 Versiyon 1049 TL

https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-260hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-ips-beyaz-gaming-monitor-fiyati-89004/ buna uygun mudur ?
  2. F

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışıyor Ama Ekran Gelmiyor Sorunu

Tamam hocam çözdüm sorunu kablodaymuş problem teşekkür ederim birde ramin fana yakın olması bir problem oluşturur mu
  3. F

Klavye de ışık var, ilk defa açtım zaten bugün geldi parçaları, montajı yaptım simsiyah bios filan da gelmiyor tam bilgim de yok rami söküp diğer ports taktım o da işe yaramadı
  4. F

Arkadaşlar yeni kasa geldi montajı yaptım çalışıyor ama ekran gelmiyor nedeni ne olabilir?
  5. F

Bilgisayar Kurulumunu Kendim Yapmalı mıyım?

Arkadaşlar vatandan sistem almıştım kurulu gelmeyecek sizce kendim mi kurmalıyım yoksa bir bilgisayarcıya mı kurdurtmalıyım , izlediğim kadarıyla zor bir şey gibi gözükmüyor ama emin olmak için sizin de fikrinizi almak istedim
  6. F

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Burdan hangi monitörü önerirsiniz?
  7. F

Yardım Monitör önerisi lazım

Bütçem 10 k gaming gecesinde önerdiğiniz bir monitör var mı
  8. F

Vatan Bilgisayar - 23 Nisan Kampanyalı Bilgisayarlar

Lazımsa alınır derken hocam tam anlayamadım şimdi 5070 liyi alasım var ama bu fiyata uygun mu değil mi bilmiyorum bu tarz şeylerden anlamadığım için ,anakartı kötüymüş sanırım ne gibi fark yaratır bilgilendirirsen sevinirim
  9. F

Bu hazır sistemi Almak Mantıklı Mı?

Bu pckolik ve vatandaki 23 nisan indirimlerindeki oem sistemler için ne diyorsunuz aralarından iyi olan var mı alınır dediğiniz?
  10. F

Bu hazır sistemi Almak Mantıklı Mı?

Arkadaşlar bu sistemi almak mantıklı mı bu konularda bilgim yok o yüzden yardımcı olabilirseniz sevinirim. https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/68872e47-a3e9-a3c7-30fd-7ad02bfbd362/game-garaj-prime-s34-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060ti-16gb-freedos-oyuncu-oem-paket
  11. F

55-60 bandında bilgisayar önerisi monitör dahil

Arkadaşlar monitör dahil sistem arıyorum , hazır sistemler mi daha mantıklı yoksa toplama olarak mı almalıyım ? Toplamayla hazırın ne gibi farkları oluyor bu konularda bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
  12. F

❌İndirim Bitti! 7500F RX7700XT HAZIR SİSTEM 37300TL

Peki hazır sistem mi yoksa parçaları tek tek indirime koyup mu şov yapıyor . Bekleyebilirim o yüzden bir problemim yok . Parça parça alınması mantıklı ise hangi parçanın alınıp alınmayacağına nasıl karar verebilirim hocam pek anlamıyorum sistem dizmekten
  13. F

❌İndirim Bitti! 7500F RX7700XT HAZIR SİSTEM 37300TL

Arkadaşlar 50 k bütçe var monitör de dahil bu kasanın özelliklerini değiştirip almak mantıklı mı bide hangilerini değiştirmek gerekir ?
Geri