Arama sonuçları: *

• Users: saab
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Öneri F/P Mikrofon Önerirseniz Sevinirim ?

Hocam NVIDIA Broadcast uygulamasını deneyin eğwr işe yarar ise boşu boşuna para vermemiş olursunuz
  2. S

Ders Çalışmak İçin Setup Lazım Açıklamayı Okuyun.

Tabletten tablete değişir fakat genellikle evet Bide televizyonun desteklemesi lazım
  3. S

Samsung S23 Sarj Aleti Önerisi

Şarj aleti hem kendi ayarlıyor hemde 2 cihazı aynı anda şarj edebiliyor ordan avantajlı olabilir diye düşündüm
  4. S

Steam ve Epicte İndirme Yapamıyorum

Hocam büyük ihtimalle yapmışsınızdır ama modemi bir resetliyin oda olmazsa bilmiyom
  5. S

Hocam galiba genel arıza varmış forumda aynı sorunu yaşayan insanlar var
  6. S

Youtube falan başka sitelerde sıkıntı varmı
  7. S

Bir bakıp dönüş yapacağım 1783168385 Baseus 20W Hızlı Şarj Cihazı, Palm 1C USB-C Duvar Adaptörü, BCT Soğutma Teknolojisi ve Akıllı Çip Koruması, Kompakt Şarj Başlığı, Samsung ve iPhone Uyumlu, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik https://share.google/bFB2f8EHR2MC293Ob
  8. S

Baseus gan5 pro 65w S25 ultramda bunu kullanıyorum gayet memnunum
  9. S

Öneri Razer Nommo V2 Alınır mı?

Anladım hocam teşekürler
  10. S

peki önerebileceğiniz bir model varmı
  11. S

Teşekürler hocam
  12. S

Razer leviathan v2 - subwooferlı alınır mı

Aldıysanız memmnunmusunuz
  13. S

Hocam peki herangi bir sıkıntı yaşadınızmı bazıları yazılım yada donanımsal arozalandığını söyluyor
  14. S

Siparişi Vermeden Önce Son Kontrol: Bu Sistem Alınır mı?

Hocam benimki lenovonun hazır sistemlerinden psu konusuna gelirsek psulardan pek anlamam sizi yanlış yönlendirmeyeyim
  15. S

Genellikle iyi sadece işlem yükü isteyen bazı oyunlarda yüksek grafikte biraz düşürebilir Bende beamng oynarken yüksek ayarlarda 20 ila 10 fps oynatıyor
  16. S

O zaman 16 alın hocam bendede 16 var şuan iş göruyor yetersiz gelmeye başlayınca değiştirirsiniz
  17. S

Mümkünse rami 16 yerine 32 yapın derim 1783010929 Pardon hocam o kısmı atlamışım okurken
  18. S

Bencede hocam banada pahalı geliyor ama başka bir alternatif olmaması can sıkıcı
  19. S

Herkese merhabalar subwooferlı bir model istiyorum ve bu model dikkatimi çekti normalde arena 7 almayı planlıyodum ama bütçemin üzerinde olduğu için vaz geçtim. Bu hoparlör hakkında pek bir yorum bulamadım.Bozulduğunu söyleyen vardı kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim. Yoksa el mahkum z407...
  20. S

Yardım Hoparlor birleştirmek

Biraz alakasız ve geç oluyor ama boparlörden memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum
Geri