Arama sonuçları: *

1. A

Game garaj sistem reset atma sorunu?

İlk gönderinimde pc açılıyordu oyun açarken kapanıyordu bios güncelleyip geri yolladılar sonrasında 1 gün kullandım sıkıntı yoktu diger gün yine aynı sorun başladı occt test başlattığımda anda kapanıyordu yine yolladım geleli 2 gün oldu yine aynı 1 gün oynadım bugün hiç açılmıyor ışık geliyor...
  2. A

Hocam benim bilgisayar açılmıyor bile o kadar diyeyim sana kasanın ışıklar geliyor 3-4 saniye sonra kapanıyor
  3. A

Merhba arkadaşlar aynı sorunu bende s34 versiyonu 5060ti 7500f 16 gb ram modelinde yaşıyorum 2 kere servise gönderdim sistemde sıkıntı olmadığını onların merkezinde çok iyi çalıştığını söylediler orda çalışan bilgisayar benim evimde neden çalışmıyor 1776366785 + olarak pc ilk servise...
  4. A

Game garaj s34 res lütfen yardım

Merhaba arkadaş yaklaşık 2 ay önce pchocasının videosunda önerdiği gamegaraj s34 kasasını aldım kasayı aldığım ilk 5 gün sıkıntı yoktu sonrasında oyuna girerken res atmaya başladı bana bios güncellemem gerektiği söylendi yaptım bi kaç gün sorun düzeldi ve sonra tekrar başladı servise gönderdim...
Geri