Arama sonuçları: *

• Users: IIReLaXII
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. IIReLaXII

Yeni Toplanan Sistem Açılırken Patladı – Şalter Attırdı (Sebebi Ne Olabilir?)

olay sonuçlansın muhakkak daha iyi bir psu ve tunçmatik olayına geçip o şekilde çalıştıracağım sistemi tekrardan teşekkürler
  2. IIReLaXII

teşekkür ederim ama herkesin hemfikir olduğu konu belliki psu ancak bu kadar büyük bir sorun yaratması garip çevremdedee daha önce başına gelen oldu ama sadece şarter attırıyordu kasaya bir zararı olmamıştı o da psu değiştirdi ve sorun geçti umarım bendede öyle bir olayla çözülür 1776377246...
  3. IIReLaXII

tüketici hakem heyeti ile bilgi almak için konuştum olayın olduğu gece için bir şeye dokunmadan video çektim olayı anlattım tarihi vs özellikle gösterdim kutu fatura hepsi mevcut zaten ne olur ne olmaz diye ekran kartını onların sökmemi istediğini dile getirip sonrasında söktüm müdahale var...
  4. IIReLaXII

hatalı montaj olsa ilk gün çalışmazdı diye düşünüyorum 5 saat kadar kullandım çünkü hiç sorun yoktu
  5. IIReLaXII

söylememeyi tercih ediyorum gidaşatı yazacağım
  6. IIReLaXII

hatam olabilcek bir şey yok oem sistem aldım zaten sadece ekran kartını montajlayıp kullandım benlik bir sorun olsa ilk günden olurdu ilk gün kullandım 2. gün bu yaşandı
  7. IIReLaXII

inanın her şeyi kokladım ama herhangi bir yanık kokusu alamadım umarım bir şey yoktur zaten sorumda varsa bile süreç hakkında bilgisi olan birinden bilgi almak nasıl işler bana dönüşü nasıl olur hazır gelen sistemi kullanmaktan başka bir şey yapmadım 1776376139 donanım zarar gördüyse bile...
  8. IIReLaXII

ekran kartının oradan geldiğini gördüm zaten ama psu da hemen arkasında olduğu için hangisinden olduğuna emin değilim soketlerde gözle görülür bir şey görmedim yollarken ekran karını söktüğüm zaman göz gezdirdim anlık olduğu için emin değilim bakalım süreç nasıl işleyecek 1776375890 bu durumu...
  9. IIReLaXII

Arkadaşlar selam, Yakın zamanda aşağıdaki sistem özelliklerine sahip OEM bir kasa satın aldım: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: Palit RTX 5060 Ti Infinity 3 16GB Anakart: Biostar B850MT2-E (AM5, DDR5, mATX) RAM: Crucial Pro 16GB 6000MHz DDR5 SSD: Kingston NV3 1TB PCIe 4.0 NVMe...
Geri