Arama sonuçları: *

• Users: two-K
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. two-K

🔥İndirim 8424TL GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6

Beyler hiç kasmayın yormayın tatlı canınızı hem vade farksız 9 taksit buyrun bu arkadaşa da bir bakın https://app.hb.biz/MhDJkpAxO1mN
  2. two-K

Çözüldü✓ Rx 580 8gb aldım anormal serin

Valla dostum konunun uzmanı değilim ama bende de RX570 4 GB deneyimleme şansım oldu. Son güncelleme sonrası bu kart köpek gibi çalışıyordu ama sıcaklık 61 derecenin üstüne çıkaramamıştım... Naçizane tavsiyem. YouTube de yapılan güncel testleri varsa onları izleyip kendi kartının verdiği değerler...
  3. two-K

❌İndirim Bitti! TwinMOS 1TB M.2 PCIe Gen3 NVMe SSD (3600-3250Mb-s) 5500TL

2.000 TL SSD mı var kurban olduğum
  4. two-K

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bilader sen ne diyorsun şu adamın yaptığı şey için minnettar olman lazım. Ben almak için yetişemedim bile. Lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın. Link paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkürler
  5. two-K

🔥İndirim Intel Core Ultra 7 Processor 270K Plus 16.499TL

9800x3D daha mantıklı bir tercih gibi. Ama ne için kullandığın burda çok daha önemli. Oyun için ise 9800x3d den şaşma
  6. two-K

9950x3d işlemcili rtx5080 ekran kartlı sistem nasıldır?

Dostum o sistemin fiyatı en az 170. İkinci el bile olsa bazı arkadaşlar bazı parçaların fiyatını ölü olarak hesapladıkları için. 150 iyi diyor. Bence arkadaşın sana büyük bir güzellik yapmış. Sana hayırlı olsun
  7. two-K

Sistem Toplayıp Satmak?

Dostum sana tavsiyem işsiz güçsüz bütün gün PC başında oturup parça toplasan bile çok zor fırsatlar bazen anlık oluyor ve herkese denk gelmiyor. Ve bu işten çok iyi anlamadığın zaman ufacık bir ayrıntı bazen sana çok büyük maliyetlere sebep olabiliyor. Ayrıca diğer arkadaşların dediği şeyler de...
  8. two-K

❌İndirim Bitti! UCUZA RAM 12 BİN TL - 32GB ALMAK İSTEYENLERE!

DDR4 fiyatı piyasaya göre 600 - 700 lira aşağıda. Forumladığın için teşekkür
  9. two-K

Yardım Param güvende ile ürün satmak güvenli midir

Sattığın ürün bencede elden satılması gerekilen bir ürün. Yada param güvende ile satma olsun bitsin. Ayrıca sahibinden satmak yerine forumda hazır başlık açıkken ihtiyacı olana uygun bir fiyata ver gitsin. Burdan yanlış yapan olmaz diye düşünüyorum
Geri