Arama sonuçları: *

• Users: eypkagann
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Vatan Bilgisayar - 23 Nisan Kampanyalı Bilgisayarlar

Düz 5060 olan alınır mı? 34 e
  2. E

İNDİRİMLER SÜREKLİ OLUYOR MU?

Önerirsen sevinirim
  3. E

İNDİRİMLER SÜREKLİ OLUYOR MU?

Merhaba uygun fiyatlı sistem toplamayı dğşünüyorum. Vatandaki ram indirimleri vs sürekli oluyor mu? 1-2 ay süresinde oem sistemlerden uyguna pc toplanabilir mi? Toplayan veya bilgisi olanlar yardımcı olur ise sevinirim. Mesela 36-37 bandındaki itopyaya gelen sistemler gibi bir sistemi her...
  4. E

35 bin bütçe parçaları ayrı ayrı almak mı oem hazır sistem almak mı mantıklı?

Toplamasını bir şekilde yaparım ama 2. El olayına girmek şstemiyorum nelere bakıp nasıl yapacağım bilmiyorum
  5. E

Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Biraz daha araştırma yapayım belki indirim vs denk gelir oradan yararlanırız:)
  6. E

Parçalardan çok anlamıyorum açıkcası. Hele 2. elde nelere bakıp dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum desem yeridir. Ayrı ayrı toplarsam internetten aldığım bilgilerle parçaları alıp bilgisayarcıda yaptıracağım.
  7. E

merhaba pc toplayacağım bütce düşük 35 bin bandında parçaları ayrı ayrı almak mı mantıklı oem hazır sistem almak mı?
  8. E

RTX 5060 4099TL indirimde

[H3 id='Gigabyte+RTX+5060+Windforce+Max+OC+8G+GV-N5060WF2MAX+OC-8GD+128+Bit+GDDR7+8+GB+Ekran+Kart+16999+pein+fiyatna+9+taksit+yapyor+n11']Gigabyte RTX 5060 Windforce Max OC 8G GV-N5060WF2MAX OC-8GD 128 Bit GDDR7 8 GB Ekran Kartı 16999 peşin fiyatına 9 taksit yapıyor (n11)[/H3] [H3...
Geri