Arama sonuçları: *

• Users: frenzyx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Yardım 250K plus için soğutucu öneri

Ben de aynı işlemci için thermalright phantom spirit evo aldım, henüz sistemi kurmadığım için montaj yapmadım ama.
  2. F

MSİ Tomahawk Z890 Anakartı

Ürünün sitesinde Intel xmp 3.0 desteği olduğu yazıyor. Çalışmama gibi bir şey olacağını sanmıyorum ama belirtilen değerlerde, yani 6000mhz cl30 çalışması için bios ayarlarindan xmp profilini seçmeniz lazım.
  3. F

🔥İndirim AMD Ryzen™ 5 7600 BOX 7.199 TL Son 3 Adet

Wraith stealth soğutucu dahil diyor açıklamada, kutulu yani.
  4. F

Çözüldü✓ Nvidia mı? AMD mi almalıyım?

Oyun konusunda fiyat/performans olarak AMD ama işin içine amatör veya profesyonel biraz birşeyler katayım derseniz kesinlikle Nvidia. Nvidia Cuda, CAD/CAM işlerinde artık standart haline gelmiş durumda ve bu konuda en yüksek verimliliği de ancak Nvidia ekran kartları ile alabilirsiniz. Edit: imla
  5. F

❌İndirim Bitti! MSI Spatium M560 2 TB Gen5 SSD - 11k

İlginç şekilde, rahat rahat sipariş geçtim az önce.
  6. F

270K Plus/RTX 5080 - 9950X3D/RTX 5070Tİ - 9950X3D2/RX9070XT Önerisi

Ramlerin 7000mhz+ olması iyi olmuş. Ben, naçizane, üretkenlik için şu an en iyi fiyat/performans işlemcisi olan 270k plus ve iyi bir sıvı soğutma tercih ederdim. İşiniz CPU ağırlıklı olacaksa bu işlemciyi hava soğutma kesmez muhtemelen. 9950x3d2 fiyatını haketmiyor diye düşünüyorum. 2k/4k...
  7. F

270K Plus/RTX 5080 - 9950X3D/RTX 5070Tİ - 9950X3D2/RX9070XT Önerisi

Ram ne aldınız bilmiyorum ama kapasitenin yanında Intel işlemciler AMD işlemcilere kıyasla yüksek ram hızlarına izin veriyor ve sizin sistem için de ne kadar yüksek ram frekansı o kadar daha fazla bellek bant genişliği.
  8. F

Ddr5 de 2x8 mi daha mantıklı? 1x16 mı?

İmkan varsa, çift kanal her zaman daha iyidir.
  9. F

Bildiğiniz, kullandığınız güzel ekipmanlar, elektronik cihazlar, parçalar

Vaktiyle Asus Xonar D2 (Asus'un piyasaya çıkardığı ilk ses kartı) ses kartım ve Creative G500 ses sistemim vardı. Müzikleri ve filmleri bu ikiliden dinlemek keyif verirdi bana. Ses kartını pci girişli olduğu ve yeni anakartımda da pci girişi olmadığı için satmak zorunda kaldım. Ses sisteminin...
  10. F

Çözüldü✓ **9060 XT VS 7900 GRE**

Ham performans istiyorsanız GRE. Diğer konularda 9060 xt.
  11. F

Çözüldü✓ Donanım Defteri Oluşturmak İstiyorum.

Olabilir. Ben genelde yurtdışı incelemelerini okuyorum, video sevmiyorum.
  12. F

Çözüldü✓ Donanım Defteri Oluşturmak İstiyorum.

Anakart seçerken vrm faz sayısı, amper değeri, üzerindeki büyük soğutucu blok ve kağıt üzerindeki değerler sizi yanıltmasın. Önemli olan bu bu bileşenlerin anı voltaj değişim ve yük altında (transient response) ne kadar stabil ve serin kalabildiği ve verimli olduğudur. Bunu da test etmeden...
  13. F

❌İndirim Bitti! Intel Ultra 5 250K Plus 10699TL

Dayanamayıp sipariş geçtim. Fiyatının düşmesini beklemek yerine alıp kullanmaya başlamak daha ağır bastı.
  14. F

Rakibinin 9600x olması sadece aynı fiyat segmentinde olmasından dolayı. Yoksa performans olarak rakibi 9600x değil kesinlikle.
  15. F

Ben şahsen öyle bir fiyatlandirma olacağını düşünmüyorum ama olursa da hayır demem :) Çıkış fiyatı zaten 190-200 dolar. Bu arada, fiyatının 190 dolar olması kimseyi yanıltmasın. Intel normalde asla bu fiyata bu kadar çekirdeği vermez. Aslında bu bir core ultra 7 ayarında ve fiyatından dolayı 5...
  16. F

Bir de kutulu olsaymış keşke. Yine de elim gitmiyor değil.
  17. F

Işlemci seçmekte zorlanıyorum yardım edin!

2k ve üzeri bir monitör kullanacak ve genelde AAA oyunlar oynayacaksaniz ve çoklu çekirdek performansı sizin için önemliyse 270k plus düşünebilirsiniz. Çünkü çözünürlük arttıkça oyunlarda işlemci darboğazı azalır, ekran kartı zaten limitine ulaşır. Bu durumda bahsettiğiniz bu iki işlemci...
  18. F

Öneri İşlemcilerdeki Silikon Kalitesi

İşlemci silikon kalitesini bir bütün olarak ele alabileceğimiz gibi, çekirdekler arasında bile üretimden kaynaklı kalite farkı olabiliceğini bilmemiz gerekir. Bunu da işlemci çekirdeklerini tek tek benchmark (occt gibi) yazılımları ile deneyip, o esnada sıcaklık, voltaj ve frekans değerlerine...
  19. F

🔥İndirim Verde Sızma Zeytinyağı 999,95 TL (Migros SanalMarket)

Bugün hanım zeytinyağımız az kaldı demişti, iyi denk geldi. Haber verdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Geri