Sözleşmelerde ki küçük yazıları okumadığımız için bence böyle durumlarla karşılaşıyoruz, benim düşüncem bu yönde hukuken bilgili birisi varsa o size daha iyi yardımcı olabilir
9070XT yeri geliyor 5080'den daha iyi performans veriyor ve bence 4K oyunculukta seni ileride üzeceğini düşünmüyorum AMD yazılım desteğini Allah'a şükür iyi yapıyor ondan kafan rahat olur
Şahsen bende 5060 ti 16gb öneririm çünkü yeni seriyi alman seni daha uzun götürecek paranı biriktir 9 ay taksit falan kovala bir şekilde al kafan rahat olsun en azından
Max 10 bin TL verebilirim ama parayı doğru harcamam lazım güzel ve rahat bir koltuk lazım.
Titanseat markasını beğendim fakat 4 serisi var bunların aralarında ki fark ne ve ya bunlara muadil ürün var mıdır ?
Harun Yusuf Öztürk adlı youtube kanalında bu kulaklık hakkında güzel bilgiler veriyor kendisi de bu kulaklığı gerçek sevdiğini söylüyor.
( İşte olduğum için video da söylediklerini bakamıyor unuttum dediklerini )
Arkadaş bu fiyattaki bence açık ara en iyi laptop önerisi yapmış markayı eğer bilmiyorsanız köklü bir alman markası zamanın da lenovo satın alarak onun çatısının altında satış yapmaya devam etmiş sadece ülkemizde çok duyulmadı.
Güzel bir işlemciye sahip ve artı olarak 2'si 1 arada laptop bu o yüzden kalem desteği ile çizim dahi yapılabilir.
1 tane eksisi var oda 16gb ram olması ama 7500 Mhz saat hızına sahip olduğu için çokta eksi değil.
1 TB ssd'ye sahip bu fiyat için gayet güzel
bu işlemcinin içerisindeki dahili...
Samsung galaxy s25 edge var 58 olmuş fiyatı düşer ise ve ya ikinci el bulursan bu var
İOS'te ise 16e derim fiyatına göre gayet iyi birtelefon
şuanda ki tavsiyelerim bu şekilde daha iyilerini bulursam düzenleri