Arama sonuçları: *

• Users: Mehmet_Efe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Android Reklamsız Pdf Tarayıcım Yayında, Forumun Eleştirilerini Bekliyorum

Senden Allah Razı olsun kardeşim bugün ofiste tarayıcı bir türlü bağlanmadı hemen aklıma sen geldin 1 dakika bile sürmeden hemen taradım yolladım
  2. M

Cs2 De Lobideki Hileciyse Biz De 1 Hafta Ban Yiyor Muyuz?

Sizin sadece güven puanı gibi bir olay var o düşer sadece, ben gerçekten hilecilerin banlandığına şaşırdım.
  3. M

Denizbankası ve Garanti Bankası Rezillikleri Telefon Numaramı Sızdırdılar

Sözleşmelerde ki küçük yazıları okumadığımız için bence böyle durumlarla karşılaşıyoruz, benim düşüncem bu yönde hukuken bilgili birisi varsa o size daha iyi yardımcı olabilir
  4. M

R5 5500 İşlemciden Hangi Fp İşlemciye Geçilir?

Ram, Anakart ve işlemciyi de 2.el düşünüyorsanız 10 15 arasına olabilir
  5. M

Cs2 De Lobideki Hileciyse Biz De 1 Hafta Ban Yiyor Muyuz?

CS 2 de ne benim yanımdakiler ne de rakipteki hileciler ban yedi, sizinkiler daha çömez her halde
  6. M

60.000 TL'ye 4k Oyun İçin 9070xt Alınır mı?

9070XT yeri geliyor 5080'den daha iyi performans veriyor ve bence 4K oyunculukta seni ileride üzeceğini düşünmüyorum AMD yazılım desteğini Allah'a şükür iyi yapıyor ondan kafan rahat olur
  7. M

RTX 5060 Ti 8gb Vs RTX 4070

Şahsen bende 5060 ti 16gb öneririm çünkü yeni seriyi alman seni daha uzun götürecek paranı biriktir 9 ay taksit falan kovala bir şekilde al kafan rahat olsun en azından
  8. M

RTX 5060 Ti 8gb Vs RTX 4070

2. El mi sıfır mı düşünüyorsun.
  9. M

Yardım 10.000 TL Altına Oyuncu Koltuğu Lazım

Max 10 bin TL verebilirim ama parayı doğru harcamam lazım güzel ve rahat bir koltuk lazım. Titanseat markasını beğendim fakat 4 serisi var bunların aralarında ki fark ne ve ya bunlara muadil ürün var mıdır ?
  10. M

Yardım Skullcandy Anc 2 Özelliğinde Çızırtı Dip Ses Geliyor

Kulaklık hakkında başka bilgim yok yabancı forumlarda ve ya şikayet var sitelerine baktın mı oralarda belki bi çözümü vardır.
  11. M

Yardım Skullcandy Anc 2 Özelliğinde Çızırtı Dip Ses Geliyor

Harun Yusuf Öztürk adlı youtube kanalında bu kulaklık hakkında güzel bilgiler veriyor kendisi de bu kulaklığı gerçek sevdiğini söylüyor. ( İşte olduğum için video da söylediklerini bakamıyor unuttum dediklerini )
  12. M

Yardım Bu İki İşlemciden Hangisi Olmalı

İntel AMD'ye göre daha fazla ısındığı için işlemci fanın daha hızlı çalışması durumuyla karşılaşırsın. Benim tercihim AMD'den yana
  13. M

30000 Notebook Önerisi

Arkadaş bu fiyattaki bence açık ara en iyi laptop önerisi yapmış markayı eğer bilmiyorsanız köklü bir alman markası zamanın da lenovo satın alarak onun çatısının altında satış yapmaya devam etmiş sadece ülkemizde çok duyulmadı.
  14. M

50 Bin TL Bütce Lise ve Üniverste İçin Leptop Önerisi

Güzel bir işlemciye sahip ve artı olarak 2'si 1 arada laptop bu o yüzden kalem desteği ile çizim dahi yapılabilir. 1 tane eksisi var oda 16gb ram olması ama 7500 Mhz saat hızına sahip olduğu için çokta eksi değil. 1 TB ssd'ye sahip bu fiyat için gayet güzel bu işlemcinin içerisindeki dahili...
  15. M

50.000tl'ye Kadar Kamerası Ön Planda Telefon

Samsung galaxy s25 edge var 58 olmuş fiyatı düşer ise ve ya ikinci el bulursan bu var İOS'te ise 16e derim fiyatına göre gayet iyi birtelefon şuanda ki tavsiyelerim bu şekilde daha iyilerini bulursam düzenleri
  16. M

İkinci El Radeon RX 6700 XT Kaça Alınır ?

10 bin TL den fazla olmaması lazım öyle söylim çünkü 3080 bile bazen 11 12 13 civarlarında bulunuyor.
  17. M

2. El Sistem Önerisi

Hepsi dahil derim çünkü oled monitör bu sonuçta pahalı olsada risk büyüktür
  18. M

2. El Sistem Önerisi

80k dan yukarıyı görme derim Sıfır alsan kafan çok daha rahat olur çünkü
  19. M

Yardım İkinci El Yeni Anakart Aldım Sizce Sağlam mı Kutu İçeriği Tam mı?

Hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin Allah
  20. M

Bellek Band Genişliği Testlerimizi Paylaşalım

ofis bilgisayarını atmiyim bence
Geri