Arama sonuçları: *

1. Vittorio Antonio Scaletta

Ddr3 Sisteme Parça Önerisi

Bende uygun bütçeye Valo + dc kombinasyonu yapsam yeterli hocam. Hazır sistem fiyatları aldı başını gitti en ekonomik bu yöntem bu şekil gözüküyor.
  2. Vittorio Antonio Scaletta

Teşekkür ederim öneriniz için. O halde bi' 5090 yolu gözükür mü dersiniz hocam :ROFLMAO:
  3. Vittorio Antonio Scaletta

Pinsiz modelleri mevcut mu hocam?
  4. Vittorio Antonio Scaletta

Ankara, bütçeyi belirttim hocam 5k. Ddr4 sistem 5k ya ben hic gormedim 1785918970 Bu sistemi de 2kya aldim ddr4 sistem baktim fakat o fiyata yok 1785919106 Valo ve dc de sorunsuz oynatsa yeterli aslinda hocam
  5. Vittorio Antonio Scaletta

X1 slotu var fakat dediğiniz gibi modlu bios gerekir gibi duruyor. Windowsu başlatmak için mecbur sata ssd gerekecek. İşlemciyi değiştirmeyeceğim şu an da sadece ekran kartı ssd ye ihtiyacım var. Ram zaten mevcut onu satın alacağım.
  6. Vittorio Antonio Scaletta

Aşağıda elimdeki sistemi yazıyorum. 8GB Rami 16GB yapmayı düşünüyorum. Windows olarak da Windows 10 LTSC kurmayı düşünüyorum. Bu sisteme şu an da SSD lazım fakat sata SSD fiyatları çok uçuk geldi. Sizin öneriniz var mı? Bir de son bir sorum m2 ssd'yi sata portundan güç alarak kullanabilir miyim...
  7. Vittorio Antonio Scaletta

Valorant FPS Sorunu ve Çözüm Önerileri

9700x ile ben 400-600 arası anca alıyorum. O da bazen 350 ve 300e düştüğü halde. 5600'le aldığın FPS bence gayet normal.
  8. Vittorio Antonio Scaletta

46 Bin TL'ye PC Alıyorum İlk PC M Olcak O Yüzden Fikir İstiyorum ?

Tabii ki VRAM önemli. Öncelikle hangi tür oyunlar oynanacak ona karar kılmak lazım. Eğer AAA kalite oyunlar değil de daha çok rekabetçi oyunlar oynanacaksa 1080p için yeterli olacaktır.
  9. Vittorio Antonio Scaletta

46 Bin TL'ye PC Alıyorum İlk PC M Olcak O Yüzden Fikir İstiyorum ?

RAM'i 32 yaparsa rahat tamamlar çok da dert değil 8GB VRAM olması.
  10. Vittorio Antonio Scaletta

10 Bin TL Bütçe ile Beyaz Anakart Önerisi Verebilirmisiniz ?

https://www.tebilon.com/asus-rog-strix-b850-g-gaming-wifi-amd-b850-soket-am5-ddr5-8000mt-soc-wi-fi-7-atx-anakart/?ref=akakce&v=1.79.4 Öneririm, bende kullanıyorum.
  11. Vittorio Antonio Scaletta

Iphone 16 Pro 470 Devirde %91 Pil Sağlığı

Ben şarjdayken çok kullanmadım. Çok acil işte mesaj falan yazmam vs gerekirse anca öyle. Telefonu şarja takayım işte reels kaydırayım tarzı hiç yapmadım ve sonuç şu an böyle.
  12. Vittorio Antonio Scaletta

Eskiyi yenile kampanyası ile alınabilir aslında.
  13. Vittorio Antonio Scaletta

Kesinlikle katılıyorum. Android'e dönme yönelimim var fakat ne alsam onda da kararsızım. Samsung'larda da pil sorunları olduğunu okumuştum.
  14. Vittorio Antonio Scaletta

Her güncellemede telefonun ömrünü kısıyorlar. Bu da muhtemelen pilin verimini etkiliyor.
  15. Vittorio Antonio Scaletta

Peki bunun bir sebebi var mı? Aynı bataryayı takmıyorlar mı?
  16. Vittorio Antonio Scaletta

O konu ayrı hocam. Planlı eskitmeyi her firma yapıyor. Mecbur yeni cihaz satmak zorunda çünkü. Ben bu cihazı ne kadar kullanacağım önemli olan o. Ona bakarsanız uzun süre iPhone 8 plus kullandım, şu an da başkasına verdim o kullanıyor. Bu telefonda pil değiştirdikçe uzun süre gider diye düşünüyorum.
  17. Vittorio Antonio Scaletta

Burada Apple'ın orijinal resmi servisi Gürgençler var. Orası yetkili servis olarak orijinal pil takmıyor mu hocam?
  18. Vittorio Antonio Scaletta

2 ay sonra nasıl aynısı oluyor hocam? Detay verebilir misin?
  19. Vittorio Antonio Scaletta

Kaç kere telefonun şarjını %100 yaptığını ifade ediyor hocam. 1785482322 Hocam bende ilk aldığım zamanlar %20'nin altına düşürmüyordum. %100 yapıyorum ama %80 şahsen yetmiyordu. Son zamanlarda da artık %20'nin altına düşmeye başladı pek umursamıyorum. Pilin %si azalana kadar kullanacağım o...
Geri