Arama sonuçları: *

• Users: dogan0909
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

🔥İndirim KTC H27E6 27" 1 ms 2K Pivot IPS 300 Hz Oyuncu Monitörü 11.199 TL

ben açtım ölü piksel çıkmadı şimdi açtım renk ayarı araştırıyorum biraz pembesi geldi google de beki google ın kendi ayarıdır
  2. D

naptın bende bugün açacam inşllah ölü piksel çıkmaz ama bu kadar indirim yapıyorlar belki 10 taneden 8 i ölü piksellidir.
  3. D

6 Bin TL Bütce İle Oyuncu Koltuğu Arıyorum

11 de çok ya
  4. D

6 Bin TL Bütce İle Oyuncu Koltuğu Arıyorum

Selamın aleyküm oyuncu koltuğu arıyorum maks bütçe 6 bin ve 6 milyara güzel bir koltuk varsa alacam 5 seneye yakın götürsün isterim ve kaliteli bir şey istiyorum var mı ?
  5. D

Aldım bakalım inşallah ikimizde ölü piksel çıkmaz
  6. D

Hocam kupon kodu ne 1776806015
  7. D

10 k ya düşerse 8 binlik modeli iade ederim bunu alırım 1776799872 Ölü piksel şikayeti var bu monitor hakkında
  8. D

EK İŞ BİLGİSİYAR TOPLAYIP SATMAK SİZCE YAPILIR MI

hocam 14 e 7700xt iyi mi sence garantili yada 7700 xt kart satılır mı sence
  9. D

shopier satıcı açısından param güvendeden daha güvenilir mi peki
  10. D

heralde ekran kartı satmak kasaya göre daha risksiz , hakkımızda hayırlısı eyvallah
  11. D

param güvende ile gene tehlikeli olur mu oda 1776666093 olmaz ise bu işe ekran kartı alıp satarak başlayabilirim
  12. D

ozaman o o iş olmaz belki , param güvende güvenilir olsa ekran kartı alıp satmak bence hızlı dönen bir piyasa olabilir ama tamir olmadan
  13. D

Acil yardım beyler KTCH27E6 İLE KTC H27T22C arasında kaldım

kollar aklımdaydı teşekkür ederim , biraz oyun biraz film ilerleyin zamanlarda oyun çoğalabilir ama fps oyunlarında rekabetçi şekilde oynamam yüksek ihtimal , bu kolu not edecem sanırım kol alabilirim. teşekkür ederim.
  14. D

yapa yapa öğrenirim ve gelişirim diye düşünüyorum ama işte satılması için param güvende tehlikeli ve ben merkezi bir yerde yaşamıyorum bu engel olabilir , ekran kartı tamir etmeyi öğrenip onu tamir edip satmakta aklıma geliyor belki çok zordur ama böyle bir yetenek iyi olur
  15. D

hocam fps oyunu çok az oynarım hikayede pek oynamam , benim aklıma takılan pivot özelliği olmaması ktch27t22c ama sizin yorumunuza göre sanırım almama gerek yok zaten t22c de 210 hz ye upgrade oluyormuş
  16. D

S.a aleyküm beyler hali hazırda bir işim var ve çalışıyorum ek iş için şöyle düşünüyorum , bilgisayar toplayıp satmayı ama param güvende ile satabilirim çok yaşadığım yer çoğu insana uzak kalır ve geliş yolu zor dağın tepesi değil de bir ankara istanbul değil yani yada bir iç anadolu şehri...
  17. D

Sizce aradaki fiyat farkına değer mi birde h27t22c qhd - ktc h27e6 qhd mi bilmiyorum ama fiyatı yüksek ve önerilen bir monitör 2 side öneriliyor sizce aradaki fiyat farkına değer mi arada 4250 tl var
  18. D

🔥İndirim 💥 11.999 TL !!! Efsane KTC H27E6 2K 300-320Hz IPS Monitör Stoklarda 💥

Ktc h27t22c aldım iade edip bunu almaya değer mi
Geri