Arama sonuçları: *

• Users: Ahmetbart
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Dualsense Edge elime ulaştı, Bilkom ürünün ilk satışının yapıldığı faturaya sahip değilseniz ürün garanti kapsamında değildir gibi bir bilgi verdi. Aynı şekilde Amazon’da biz 1 yıl garanti veriyoruz fakat marka garantisi yok dedi. Bana biraz saçma geldi açıkçası bilgisi veya deneyimi olan?
  2. A

Ürün ciddi anlamda pis birisi tarafından kullanılmış, kullanım saati 185ti, ürün elime ulaştığında yapışkan bir jel dökülmüştü arka kapak kısmına ben güzelce temizledim sıkıntı yok fakat en kötüsü ekranda anahtar çizikleri var
  3. A

Arkadaşlar MO32U iadem yapılmış eğer tekrar satışa sunarlarsa ciddi düşük bir fiyat olmadığı sürece almamanızı tavsiye ederim
  4. A

Arkadaşlar bu iyi bir fırsat mı? Bu kadar verilir mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  5. A

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar özellikle DDR4 tarafında mağaza stoğu bitmeyen ürünlerin fiyatı piyasa fiyatına göre hâlâ çok çok aşağıda. Fiyat hatası olsaydı veya anlık bir şey olsaydı bu durumu şimdiye kadar düzeltmezler miydi?
  6. A

MO32U’yu teslim aldım. Yeni gibi olarak belirtilmişti. Öncelikle ürün arka kapak ve stand kısmı yapış yapış bir jel içindeydi kendim temizledim, ürün baya pisti, ekranda bant izleri vs. vardı ekranın ortasına neden bant yapıştırılmış anlamadım, maalesef ekranda anahtar çiziği gibi yoğun tırnak...
  7. A

arkadaşlar açıkçası çok esnek bir bütçem yok, monitörler için pek bilgi sahibi de değilim. Sabah 26.699’dan Gigabyte MO32U modelini aldım bu ürün bu fiyatı hakediyor mu bana sıkıntı çıkarır mı bilgisi olan var mı? ( sadece ps5’im var )
Geri