Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim INTEL ARC B580 10.999 TL

kanka ona bakılırsa 1 yıl geçti aradan illa artıcak d,iger kartlar da artıyor buda artıcak 32k ile sektöre giren 9070xt şuan 40k+
  2. M

GoodbyeDpi ekran yüklenmiyor

vpn kullanmak istemiyorum ya paralı olmadıgı sürece sıkıntı bence onuda denemiştim çok yavaş goodbye dpi gibi hızlı bir şey yok mu Türkiyeyi engelliyecek bir dpi
  3. M

farklı bir alternatif var mı peki bilen varsa ikimizede yardımcı olsun
  4. M

goodbyedpi kullanıyorum discord roblox ekranları yüklenmiyor çok yavaş 200mgbit internet olmasına ragmen çekmiyor bunun sorunu ne düzeltilir mi veya başka bir alternatif çözüm var mı?
  5. M

Bu sistemin çalışıp calismadigini nerde deniyebilirim

öyle yer altı internet cafe 1060 2060 lı çöplerin bulundugu internet cafelere gitmedigin sürece güzel bir internet cafeye gidip 200-300tl verirsin denerler senin için
  6. M

Çözüldü✓ ATK NEPTUNE N9 ULTRA alınılır mı

arkadaşlar kullanan biri var mı bu dedigim sorunlar başınıza geldi mi?
  7. M

önerin var mı güzel mi kötü mü alınır mı şeklinde veya başka bir kulaklık önerisi
  8. M

[H3 id='arkadalar+ATK+NEPTUNE+N9+ULTRA+almak+istiyorum+ama+sosyal+medyada+baz+yorumlar+grdm+mikrofon+kalitesi+kt+veya+ses+kalitesi+tiz+eklinde+dip+ses+sorunu+filan+oldugunu+sylyorlar+kronik+sorunlar+vb.+deneyen+varsa+yardmc+olabilir+mi+bu+tr+sorunlarla+karlaan+oldu+mu']arkadaşlar ATK NEPTUNE N9...
  9. M

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO - ULTRA FARK NE

ultra nasıl hocam şuan almayı düşünüyorum dip ses var mı vey çok abartı mı başka ne tür sorunları var alınır mı 3.8k ya
  10. M

AKKO 300 Mü Yoksa ATK N9 ultra mı Biri 2.8 Digeri 3.8

hocam çıkarım ya mikrofon kalitesi daha iyi ise tabii çıakbilirim veya 4.5k larada çıkabilirim bundan iyi bir şey var ise ön sipariş var şuan atk den eger daha iyiysi yoksa atk n9 ultra yı alıcagım...
  11. M

Öneri Kablosuz Dongle Kulaklık Önerisi

diger konumada bakabilir misiniz hangi model daha iyidir veya yanii aradaki fark a değer mi
  12. M

AKKO 300 Mü Yoksa ATK N9 ultra mı Biri 2.8 Digeri 3.8

hangisi daha iyidir mikrofon oyun konusunda ses seviyesi güzel olan hangisi mikrofonu güzel olan hangisi veya bu fiyatlarta daha iyisi var mıdır aradaki farka değer mi
  13. M

teşekkürler şuan bakıyorum bu fiyata en iyilerinden ise sipariş vericegim
  14. M

oyun için alıcagım mikrofon kalitesi idare eder mi?
  15. M

dongle ve bluetooth destekli bir kulaklık lazım ses kalitesi güzel mikrofon kaliteside idarenin üstü olursa sevinirim bütçe 3k fiyatıda geçebilir özellikler artarsa düşedebilir öneriniz varsa yazar mısınız oyun için alıcagım
  16. M

Öneri Ekran kartı alacağım kararsız kaldım

bütçe var ise 5060 ti alabilirsiniz ama 3080 de güzel kart
Geri