Arama sonuçları: *

• Users: cancan0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

İncehesaptaki hazır sistem hakkında öneri

öneriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim sağolun
  2. C

hocam görsel şeklinde iletebildim uygulamadan baktığım için belki üründen veya anlaşmalı olduğun bankaya 3 taksit yapıyordur sepete eklediğim de taksit seçeneklerinde bende bu şekilde gözüküyor 1777279922 öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkür ederim ordanda bakacağım attığınız sistem ile
  3. C

9060 xtli sistemlerede bakacağım hocam sağolun
  4. C

hocam yakınım kuveyt ile satın alıcak ama diğer bankaların çoğuna taksitlendirme yapıyor ürün seçtiğinde taksitlendirme kısmından hepsini görüntülüyebilirsin 1777278522 önerin için teşekkür ederim hocam ama maalesef sinerjide kuveyt kart geçmiyor o yüzden incehesaptan bakabiliyorum 1777278624...
  5. C

yorumunuz için teşekkür ederim özelleştirme kısmında maalesef 16 gb seçeneği bulunmuyor 1777274641 öneriniz için teşekkür ederim ama bütçe kısıtlı olduğundan değişiklik yapamıyorum ama aklımda sağolun
  6. C

Bir yakınım için incehesapta hazır bir sistem buldum taksit ile alabildiği için tek alabilceğimiz yer incehesap normal gündelik oyunlar hikayeli,fps oyniyacak aldığı sistemin enazından uzun ömürlü ve sorun yaşatmamasını istiyorum sizce sistem nasıl görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler İşlemci...
Geri