Arama sonuçları: *

1. lookedtheback

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d + Ddr5 6000 MHZ Ram 6000 MHZ’De Açılmıyor

nebi hocanın ram rehberine bak istersen. nebi akgün
  2. lookedtheback

🔥İndirim Fazeon F15 Lcd Ekranlı 750w Kasa - 4200 TL

inan bilmiyorum araştırman lazım. benim ki hayal elimde yok maalesef bu kasa
  3. lookedtheback

ZATEN ONDAN PAHALI KNK AMA ÇOK ŞIK KASA BİDE BU MARKANIN AŞIĞIYIM TOYOTA GİBİ
  4. lookedtheback

PAHALI AMA BENCE BU TÜR KASALARIN KRALI BU https://www.gaming.gen.tr/urun/763929/thermalright-tl-m10-vision-black-argb-temperli-cam-mid-tower-matx-gaming-kasa-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  5. lookedtheback

❌İndirim Bitti! Asus Rog-Astral-Rtx5080-O16g-Whıte 104.322 TL 🔥🔥

abi hemen bitirmişsiniz yetişemedik JHDFGBSDFGSDHYFS
  6. lookedtheback

🔥İndirim Maxsun Challenger B850m-K 6000mhz Am5 Ddr5 M-Atx Anakart 🔥4.299₺ ( Dip Fiyat)

değil tabide bence üslubun biraz üsten olmuş knk ALLAH daha çok versin ama ben bu arada anakartı felan bilmiyorum bi göz atayım dedim konuya. benim bildiğim 4 ram slotu doldursanda sıkıntı dolmasanda sıkıntı parazite sebep oluyor boş ram slotları o yüzden genelde performans rekorları deneyenler...
  7. lookedtheback

🔥İndirim Maxsun Challenger B850m-K 6000mhz Am5 Ddr5 M-Atx Anakart 🔥4.299₺ ( Dip Fiyat)

knk sen özel birisin ne olur alma senin belliki indirime zaten ihtiyacın yok. bu tartışmanın içine girmene gerek yok. 4 tane ram 40kyı geçik zaten bu parayı veren adam gitsin bi zahmet 10k versin adam akılı x870 bişi alsın 1786824252 sdgfgkjdagsfdgta
  8. lookedtheback

❌İndirim Bitti! Asus A21 Plus Beyaz ARGB PC Kasasi 2239 TL

bEn bu fiyata fan aldım shdfshgdfsjhd kAÇIRMAYIN KEŞKE FAN ALMADAN DENK GELSEYDİ
  9. lookedtheback

❌İndirim Bitti! Machenike K500-M61 Manyetik Hotswap Rgb Klavye 1029 TL (Trendyol Plus Özel)

aynen öyle paçanın devamı nerde bvfsdfhbvashfahjs 1786484412 ülkede tam boy manyetik klavye yok olanda 8k dan başlıyor silkeliyorlar altı üstü valo oynayacaz ekran kartı fiyatı neredeyse
  10. lookedtheback

🔥İndirim Voltix 17-32" Lcd / Led Monitör Tutucu Kol, Amortisörlü 1.099,00 TL

2 tane f80 daha iyi bence seni sınırlamazda ilerde farklı noktalara montede edersin
  11. lookedtheback

🔥İndirim Hp Vıctus R7 7840hs 4070 57k

ben 2. elde elimden çıkaramıyorum sağlam ama hall sönsör olayı yüzünden kimse yüzüne bakmıyor bi daha tövbe hp almam
  12. lookedtheback

🔥İndirim Fazeon F19 Tahtalı Kasa Beyaz 750w Psu 3894tl

ben olsam o kadar güçlü bir ekran kartına adam akıllı bir psu alırdım riske gerek yok kasa zevk meselesi tabi
  13. lookedtheback

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

1785957602 devir tasarruf devri zaten yakında yeni işlemciler çıkacak bunlar düşecek işlemci konusu en rahat olacağımız konu bu krizde
  14. lookedtheback

🔥İndirim Xrades Blue Luna Xl Yeni Nesil Balanced Yüzey Mousepad 649.90tl

çok zamlamışlar fiyatları bayadır stok yoktu zaten sitede bence indirim değil yeni stoklarla bindirim olmuş bu
  15. lookedtheback

60-65k Bütçeyle Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri, OEM mi? Toplama mı?

parçaları kafa ağrıtır gibi kaliteli markalar değiller cuma gününü beklesin bence ama çok bekleme bilgin olsun nvidiaya zam kapıda diyorlar
  16. lookedtheback

Yardım Kasa Fanı Tavsiyesii

beyler kasa fanlarım molex biraz kafa ağrıtıyor anakartım 4 pini destekliyor f/p fan arıyorum bir kaç fan denemiş olan varsa tavsiyede bulunabilir mi max bütçe 2k toptam 4 fan alacam düz olacak fanlar aklımda thermalright var ama deneyen felan varsa tavsiyede bulunursa sevinirim kasada 4060 ve...
  17. lookedtheback

🔥İndirim Arctic Xtender Vg ( Dikey Ekran Kartı Destekli ) ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 9.299 TL - 9.599 TL

kasanın fiyatından çok saçma sapan yorumlara sinir oldum. fikri var beyni yok denecek cinsten yorumlar var.
  18. lookedtheback

❌İndirim Bitti! Segotep K6 Se 120 Mm İşlemci Soğutucu Intel 499 TL

işlemcin iyi almışken bilindik iyi bir marka al zaten uzun süre kullanırsın Thermalright yada Thermaltake
  19. lookedtheback

🔥İndirim Havit Rgb Oyuncu Yayıncı Mikrofonu 877 TL

hocam kupon kullanmadın mı iptal edip bi daha al istersen geçerli mi kontrol et önce ama
Geri