Merhabalar 2 gün önce iphone 15 aldım. Daha önce de bir yerde görmüştüm telefon ilk açıldığında batarya kendine gelene kadar şarj hızlı biter diye. Bu doğru mu ne kadar sürede batarya normale döner? Şuan hızlı bitiyor.
Sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyor fiyatları vs. uygun sitede yorumlarıda var bu siteden parfüm alan var mıdır güvenilir midir?
Site adı: Barroni Profumo
Merhabalar 19 yaşındayım bu sene üniversiteye gideceğim ve gitmeden önce cebimde biraz param olsun diye çalışmak istiyorum nerelerde çalışabilirim çoğu fabrika askerlik şartı istiyor ve uzun vadeli çalışan istiyor o yüzden buraları direkt eledim kafadan. 3 aylık nerelerde çalışabilirim trendyol...
Merhabalar, bu aralar çok sık başıma gelmeye başladı bir şeyler yiyip içtikten sonra sürekli midem bulanıyor kusasım geliyor. Aynı şekilde yeni bir ortama girdiğim zaman bile midem bulanıyor bunun sebebi nedir nasıl geçecek?
Merhabalar bu sene üniversiteye gideceğim. Yüksek ihtimalle kyk da kalmayı düşünüyorum onun için sağlam beni idare edecek bir laptop arıyorum. cs2 oynuyorum sadece bütçede 35-40 bandına çıkabilirim ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler.