Arama sonuçları: *

• Users: Zbab
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Parça Uyumu ve Seçimlerim Hakkında Görüşlerinizi almak isterim

Tavsiyen için sağol Reis dediklerin kafama çok yattı ama ben full setup'ı 60-63k'ya falan kurmaya çalışıyorum Yani işin içine monitör klavye mouse kulaklık falan da girince bütçemi aşabilir gibime geldi Ayrıca Monitörü 320hz almam gereksiz abartıya mı kaçar Bütçem göre Başka sistem önerilerin...
  2. Z

Parça Uyumu ve Seçimlerim Hakkında Görüşlerinizi almak isterim

Selamlar herkese, Aşağıdaki parçalarla bir sistem toplamayı planlıyorum. Amacım CS2 ve Valorant gibi rekabetçi oyunlarda en üst düzey akıcılığı yakalamak, aynı zamanda RDR 2 ve GTA V gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynamak. Parça uyumu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Ana Sistem...
  3. Z

Ryzen 5 7500F + RTX 5060 Sistem Toplama / 240Hz Rekabetçi Oyunlar İçin Uygun mu?

1777509427 Tavsiyen için sağol hocam 60k bandında full setup bakıyorum Kısa bir süre araştırma yapmanın ardından bu sistemin en mantıklısı olacağına karar verdim bana bu fiyat aralığında önerebileceğiniz neler var 1777509633 Hocam Tüm önerilerin için çok teşekkür ederim 60-65k gibi bir fiyat...
  4. Z

Ryzen 5 7500F + RTX 5060 Sistem Toplama / 240Hz Rekabetçi Oyunlar İçin Uygun mu?

Selamlar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi ağırlıklı olarak CS, Valorant ve benzeri rekabetçi oyunlarda yüksek FPS almak amacıyla bir sistem özelleştirdim. 240Hz 0.3ms monitör kullanacağım. Parçaların uyumu ve bütçe dengesi hakkında tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. Sistem...
Geri