Arama sonuçları: *

• Users: Faruken
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Youtube Daki Sorunuma Bi El Atarmısınız?

peki şöyle bişi var bide. chrome da bişi indirmeye kalkınca sürekli ağ hatası diye indirmeyi durduruyo. zorla indirmeye çalışıyorum ama bu seferde dosya bozuk iniyo. durumla alakası var mı sizce. windows interneti verimli kullanamıyo olabilir mi, eternetten bağlanıyom en güncel sürücüleri fgalan...
  2. F

çok haklısın dostum deniyorum
  3. F

daha önceden monitörün firmwire güncellemelerini yaptım onda sıkıntı yok. sadece şu konuda fikrin var mı ? 4K da video seyrederken otomatik olarak 480P ye çözünürlüğü düşürmesinin anlamı nedir sence.
  4. F

Monitörde sıkıntı olsa oyun oynarkende sıkıntı olmasıngerekmez mi ?
  5. F

öncelikle zahmet edip bu kadar uzun bir cevap yazdığın için teşekkür ederim. sdistem özellikleri amd 98003D işlemci asus astral RTX 5080 ekran kartı 64 gb ddr5 6000 mts ram asus crosshair X870E extreme anakart asus PG27UCDM monitör ( orjinal kablolarını sistemde kullanıyorum ) asus thor 1200w...
  6. F

malesef işe yaramadı.
  7. F

Bilgisayara kayıtlı video denemedim. Sadece youtube da denedim. Bu kodec paketinin youtube a faydası oluyo mu ?
  8. F

Ekran kartını değiştirerek mi çözdünüz aceba. Sorun neymiş.
  9. F

Malesef dostum. Değişen bişi yok. Mozaiklenme devam ediyo. Özellikle 4K ve 2K videolarda. Bide şöyle bişi oluyo. 4K da video seyrederken çözünürlüğü pat diye 480p ye indiriyo. Çok ilginç.
  10. F

tabii ki denedim. O zaman hiç bişey olmuyo. Özellikle donanım hızlandırmayı kapatınca 4K ve 2K videolar seyredilmez hale geliyo.
  11. F

arkadaşlar ben yeni bir pc topladım. nerdeyse her şey son model ve çok araştırarak aldım kesinlikle uyum sorunu yok parçalar arasında. win 11 kuruyorum. tüm güncel driverları yüklüyorum fakat ama lakin youtube da mozaiklenme donma kasma sekme çökmesi vs her şey oluyo. ekran kartında sorun var...
Geri