Arama sonuçları: *

• Users: emresalgr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Ekran Kartı Secimi Yapamıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim!

https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-5060ti-16gb-ventus-2x-oc-white-plus-gddr7-128bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-87201/ sanırım bu kartı alıyorum arkadaşlar son bir fikir almak istiyorum sizlerden
  2. E

Belli bir oyun oynuyorum diyemem gözüme vs hoş gelen şeyleri oynuyorum yazılımla da uğraşıyorum öyle render vs işlerim yok yani şu an en azından en ağır ne oynadın dersen the quinfall pubgdir galiba ama belki ilerde bf6 oynarım bf1 çok oynadım çünkü kabaca böyle yani
  3. E

ilgili satıcıyla herhangi bir sorun mu yaşandı?
  4. E

5060 Tİ herşeyde neredeyse daha üstün görünüyor fakat ne kadar zor bu işler ya
  5. E

versus karşılaştırmasında 6 puan daha önde görünüyor ama nvidia kafamı çok karıştırıyor ileride DDR 5 geçtiğimde yine ekran kartı geri kalsın istemiyorum
  6. E

Arkadaşlar iyi forumlar AM4 DDR4 Sistemim var ram fiyatları yüksek olduğu için henüz ddr5 geçemiyorum bu yüzden sistemde en berbat olan ekran kartımı yükseltip ilerleyen sürede duruma göre belki ekran kartı ile birlikte AM5 sisteme geçeceğim fakat kararsız kaldığım konu var yardım istiyorum...
Geri