İlanı buldum araba diri duruyor ama ben piyasası olmayan bir araca 600 vermek istemezdim accent era düşünmez misin ilk aracın olacağı için mekanik masrafı yok denecek kadar az bende 1.5 dizeli var 2018'den beri bizde 500k bandına bulabilirsin
Yerinde olsam hatasız boyasız yerine bir kaç porça boyalı değişenli araç bakarım kmsi daha düşük olsa daha iyi olur ilk aracın olduğu içinde 300ü rahat devirirsin çünkü airbag konusunuda gelecek olursak kronik olabilir araştırdın mı
Hyundai getz 1.4 dohc tüplü otomatik öneririm sorunsuz araba meşhur taksicilerin kullandığı motor'a sahip bakımlı ve biniciden alabilirseniz sorunsuz olur
Evet saçma ama almadan önce ürün sayfasında yazıyor garantiye verseydin keşke wraith garanti konusunda iyi arkadaşımın 1.5 yıllık mouse'unu sıfır değişim yaptılar scroll sorunu vardı
https://www.n11.com/urun/havit-gamenote-h2038u-rgb-71-usb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-48057693?magaza=civatech&renk=beyaz&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel
Bunu alırım daha iyi