Arama sonuçları: *

• Users: ardkaratas
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

❌İndirim Bitti! Klasse Classic Mouse Pad 1 TL

Arkadaşımın ürünü kargoya verilmiş
  2. A

🔥İndirim Trendyol Elektronik'te 1200₺ ve Üzeri Alışverişe 300₺ İndirim Kodu

Hocam atk A9 alın çok daha iyi zaten SWAR kodu ile alabilirsiniz wraith'den ben atk a9 ultra kullanıyorum çok memnunum
  3. A

🔥İndirim Trendyol Elektronik'te 1200₺ ve Üzeri Alışverişe 300₺ İndirim Kodu

Alınmaz bunu alacağına Atk a9 plus veya atk a9 al ben bunu kullandım bataryası 1 yılda şişti
  4. A

🔥İndirim Hb' Da Defacto Yüzdelik İndirim ve Kupon

Teşekkürler çok sağlam indirim olmuş ben jogger aldım 450'e aynı ürünü mağazadan 1000 TL'ye almıştım 4 parça ürün aldım 3 taksit ile beraber 1200'e geldi
  5. A

❌İndirim Bitti! Vodafone Bugüne Özel 500 TL!!!

Sağolasın sayende bugünde doyduk çift hesap kullandım
  6. A

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik mikrofonu çoğu kulaklıktan iyi ses için aşırı iyi değil ama müzik konusunda bayağı iyi bass felan şarjıda çok iyi dayanıyor
  7. A

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Acelen varsa atk neptune n9 acelen yoksa eva'nın incelemesinin gelmesini bekle mikrofon testi felan gelsin ben aktif olarak atk n9 kullanıyorum memnunum
  8. A

Yardım Atk A9 Pro Alınır mı

Şimdi önemli olan ekranın kaç hz işlemcin nedir oynadığın oyunlar nedir ona göre yardımcı olabilirim
  9. A

Yardım Atk A9 Pro Alınır mı

A9 ultimate kullanıyorum atk a9 plus al aynı sensör a9 pro ile
  10. A

2000 Tl Bütçeyle Kablosuz Oyun Faresi Tavsiyesi

Bu fiyata 8000 hz bulamazsın maalesef ajazz'ı atk a9 ultra kullanmadan önce kullandım çok ucuz hissettiriyor mouse bence parasını haketmediğini düşünüyorum alacaksanda 2.elden al biraz araştırıp bunu bulabildim peşin fiyatına 3 taksit varmış ajazz'dan daha mantıklı bir tercih ve 8000hz...
  11. A

2000 Tl Bütçeyle Kablosuz Oyun Faresi Tavsiyesi

Atk a9 plus al Atk a9 ultra kullanıyorum wraith alma diyenler neden alma dediklerinide açıklasalar daha iyi olur
Geri