Arama sonuçları: *

• Users: Jasre
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Jasre

🔥İndirim Ryzen 5 7500f Asus RTX 5060tı 8gb / 16gb Ddr5 / Gamer.Gen.Tr 45.499,43 TL

itopyanın yan sitesi gibi bisey sanırım
  2. Jasre

R5 5600, 5600x Alınır

ikinci el sekmesine yazcan kral
  3. Jasre

Öneri 27 İnch 2k Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g42xne-27-1-ms-2k-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1417214354.html va panel olur dersen
  4. Jasre

Yardım Hangi Kasayı Tercih Etmeliyim ?

sadece goruntu olarak bakıyorum bence 1 daha guzel duruyor
  5. Jasre

Hiç Souls Like Oynamayan Biri Olarak Elden Ring Oynamak

kagıt ustunde googlelamadan oynayabilirsin aslında npclerden aldıgın bilgilerle ve haritayı kesfederek fakat sadece oyunu bitirmis oluyosun bu durumda cok oyunun derinlerine inmek zor oluyor haklısın
  6. Jasre

hikaye olarak her zaman sebep sonuc olarak acıklamıyor bazı seyleri kesin sekilde acıklarken bazı seyleri ucu acık bi sekilde acıklıyo yani teori yapılmasını istiyor fakat genel olarak main karakterlerin hikayesini chatgptye sorarak bile kavrayabilirsin. senden tek ricam boyle bi oyundan kolay...
  7. Jasre

hocam oyun boyle dizayn edilmis evet ama oynadınız mı bilmiyorum da gercekten ilk en azından 5 10 saatlik oynayısınuzda kendinizi cok kaybolmus hissediyosunuz cok minimal arastırmalarla hikayeyi ogrenerek kimler neden burda kimler neden kötü kimler kimlere ne yapmıs gibi arastırarak oynarsa hem...
  8. Jasre

Yazdıklarınıza gore yani bos dolasmaktan bile zevk almak ve laptoptan bakarak arastırmaktan bahsediyosan elden ring oynayabilecegin en iyi oyun diyebilirim sadece oyunun mekanik boss zorluguna ve kendini kocaman bi dunyada kaybolduguna alıstırırsan yavas yavas kesfettikce kavradıkca cok zevk...
  9. Jasre

Hocam oyun kesinlikle bir başyapıt ben dualsense ile keyif alacagınızı dusunuyorum fakat oyun size neredeyse ne yapıcagınızı hic soylemiyor etraftan notlardan item acıklamalarından npc diyaloglarından öğreniyorsunuz oyunda ne yapıcagınızı bulmak bazen cok zor olabiliyor fakat oyuna alısıp...
  10. Jasre

🔥İndirim 3656 TL Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms

1.monitor olarak bile alınır
  11. Jasre

🔥İndirim Sapphire Rx9070 (XT Değil) 28.999 TL 6 Taksit

ben hangi urunu alırsam alayım ne kadar f/p olduguna bakarım fiyatı arttırıp performansı sadece yesil bir logo icin kısamam fakat fikrinize saygı duyuyorum tabiiki
  12. Jasre

Monitör Tavsiyesine İhtiyacım Var

kac inch olsun hocam yazarsanız daha iyi olur
  13. Jasre

🔥İndirim Sapphire Rx9070 (XT Değil) 28.999 TL 6 Taksit

fiyat farkına degecek bi ekstrası yok 9060xtye gore
  14. Jasre

Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Alınır mı?

cok guzel kasa ya
  15. Jasre

Öneri AMD 9060xt Alınır mı?

hocam orda daha da sıkıntı oluyor isler 9070xt cıkıyo karsısına benzer fiyatlara bu sefer hem performansta hemde vram olarak tokatlıyor 5070i
  16. Jasre

sorun nvidiada da yasayabilirsin amdde ihtimal daha fazla ama bu basına kesin gelicek demek degil ya da gelse bile cozemeyecek degilsin ya bu biraz senin kafanda bitiyor vicdanını rahatlatmak icin cok benzer kartlara 5 6k daha fazla verebilirim diyorsan sorun yok ben sahsen 5060ti 16gb alıcagıma...
  17. Jasre

Öneri 2k F/P Monitör Önerilerinize İhtiyacım Var

@Tayfunns bu abi monitorlerle içli dışlı birisi eminimki senin durumunu cozucektir
  18. Jasre

alınmaz diyen tek bir kisi var o arkadasında amd ekran kartlarına sahsi bi meselesi oldugunu dusunuyorum 15 kisi alınır demis 1 kisi alınmaz demis kendine durust ol sen nvidia istiyosun
  19. Jasre

hocam 9060xt ye kim o kadar etmez diyor bilmiyorum ama bence suan alabilecegin en f/p kart acık ara 9060xt
  20. Jasre

Öneri 2k F/P Monitör Önerilerinize İhtiyacım Var

ne demek hocam henuz alamadım o yuzden kefil olamıyorum fakat siz alırsanız yorumunuzu dinlemek isterim
Geri